کد: 199241016 دی 1402 ساعت 16:418.2K بازدید

قول مدیرعامل سپاهان برای حضور بانوان؛

زنان اصفهانی در انتظار دربی اصفهان

منوچهر نیکفر می‌گوید اصلاحات موردنیاز در حال انجام است که زنان اصفهانی بتوانند با شروع نیم فصل دوم در نقش جهان حاضر باشند.
زنان اصفهانی در انتظار دربی اصفهان

به گزارش "ورزش‌ سه"، اصفهان یکی از شهرهایی به شمار می‌رود که هنوز موانع حضور زنان در آن حل نشده و آنها نتوانسته‌اند در دیدارهای لیگ برتر تیم محبوب‌شان را تشویق کنند.

البته زنان اصفهانی یک مرتبه در مصاف رفت برابر الاتحاد به هر ترتیب و سختی‌ای که بود به استادیوم نقش جهان راه پیدا کردند ولی این مسابقه برگزار نشد تا حضورشان بدون تماشای مسابقه فوتبال باشد.

حالا اما منوچهر نیکفر خبر مهمی را شب گذشته در مصاحبه خود اعلام کرد و درباره حضور زنان گفت: «اصلاحات لازم ورزشگاه نقش‌جهان برای ورود بانوان به زودی انجام می‌شود و بانوان می‌توانند برای تماشای بازی‌های سپاهان به نقش‌جهان بیایند.»

سپاهان در دور برگشت مسابقات در اولین مسابقه باید در تبریز با تراکتور بازی کند، ولی در بازی دوم به نظر می‌رسد که زنان اصفهانی می‌توانند حضورشان در استادیوم نقش جهان را در دربی اصفهان آغاز کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار