کد: 199247716 دی 1402 ساعت 21:57

حقه عجیب مربی برای فرار از محرومیت: من بازیکنم!

پاسکال چیمبوندا، سرمربی اسکلمرزدیل یونایتد برای فرار از محرومیت تصمیم عجیبی گرفته است.
حقه عجیب مربی برای فرار از محرومیت: من بازیکنم!

به گزارش "ورزش سه"، پاسکال چیمبوندا، مدافع سابق تاتنهام و ویگان، در اواخر اکتبر گذشته به‌عنوان سرمربی تیم سطح نهمی اسکلمرزدیل یونایتد در شمال غربی انگلیس انتخاب شد.

او تاکنون ۴ بازی از ۱۲ بازی فعلی اسکلمرزدیل در لیگ را برده است. ماه گذشته چیمبوندا پس از اخراج از زمین به دلیل نماندن در محدوده مربیان و ورود به زمین، پنج جلسه از حضور در زمین محروم شد.

1975644

آنها به حکم پنج بازی محرومیت برای این سرمربی اعتراض کردند و درنهایت در حکم جدید دیگری که به تازگی اعلام شده، این محرومیت به سه بازی کاهش یافت.

با این حال به‌نظر می‌رسد چیمبوندا از ۳ بازی محرومیت هم راضی نیست و برای دور زدن آن دست به ابتکار جالبی زده است. باشگاه در بیانیه‌ای اعلام کرده که مربی ۴۴ ساله قصد دارد پس از پنج سال حالا به‌عنوان بازیکن به میادین برگردد!

1975643

حالا قرارداد چیمبوندا به‌عنوان بازیکن نیز ثبت شده است و او می‌تواند در بازی تیمش در روز شنبه ۲۷ ژانویه در زمین حاضر شود و پس از پنج بازی به زمین فوتبال برگردد.

چیمبوندا در طول ۶ سال حضور در لیگ برتر انگلیس در چهار تیم لیگ برتر بازی کرد و در سال ۲۰۱۹ کفش‌هایش را آویخت. این مدافع بیشتر به دلیل حضورش در تاتنهام شناخته می‌شود. او در این تیم ۱۰۳ بازی انجام داد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

حقه عجیب مربی برای فرار از محرومیت: من بازیکنم! | ورزش سه