کد: 199375122 دی 1402 ساعت 06:45

شجاعی شاگردانش را برای اردوی کیش به خط کرد

تیم هوادار امروز تهران را به مقصد جزیره کیش ترک خواهد کرد.
شجاعی شاگردانش را برای اردوی کیش به خط کرد

به گزارش "ورزش سه"، هوادار تهران نیم فصل اول لیگ برتر را با محمود فکری آغاز کرد اما آنها نتوانستند با این سرمربی نتایج مطلوبی کسب کنند تا اینکه دو هفته مانده به پایان نیم فصل اول، این سرمربی استعفا داد و مسعود شجاعی جایگزین وی شد.

شجاعی که فصل پیش به عنوان آخرین تیم باشگاهی دوران فوتبالش پیراهن هوادار را پوشیده بود حالا سرمربی بسیاری از هم‌تیمی‌های خود شده است.

هواداری‌ها برای برپایی یک اردوی ده روزه امروز به کیش سفر خواهند کرد. آنها در جزیره کیش فقط به کارهای بدنسازی می‌پردازند و بازی دوستانه‌ای در پیش ندارند.

کادرفنی جدید هوادار در دیدار نساجی که بازی دو بر صفر جلو افتاده را با نتیجه تساوی عوض کردند، از لزوم بدنسازی مجدد صحبت کرده بودند و حالا مسعود شجاعی پس از تعطیلات چند روزه، تمرینات تیمش را با جدیت پیش خواهد برد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شجاعی شاگردانش را برای اردوی کیش به خط کرد | ورزش سه