کد: 200141023 بهمن 1402 ساعت 05:177.5K بازدید

رقابت نوراللهی و ستاره آرژانتینی برای نیمه‌نهایی

نام هافبک ایرانی الوحده در جمع برترین‌های لیگ برتر امارات دیده می‌شود.
رقابت نوراللهی و ستاره آرژانتینی برای نیمه‌نهایی

به گزارش "ورزش سه"، وقفه رقابت‌های باشگاهی لیگ برتر امارات موجب شده تا صفحه رسمی لیگ فانتزی این کشور نسبت به انتخاب برترین بازیکنان از نگاه مردم داشته باشد که در این بین نام احمد نوراللهی از الوحده و مهدی قایدی از اتحاد کلباء به‌عنوان لژیونرهای ایرانی به چشم می‌خورد و هر دو بازیکن در یک سمت جدول این نظرسنجی قرار گرفته‌اند.

احمد نوراللهی که سال درخشانی در الوحده پشت سر می‌گذارد و در کنار درخشش در لیگ‌کاپ امارات که سه گل در چهار بازی به ثمر رسانده، در 12 بازی لیگ برتر این کشور هم به میدان رفته که موفق شده یک گل بزند و پنج پاس گل بدهد و با این عملکرد به چشم بیاید.

1989775

هافبک ایرانی الوحده که جزء بهترین‌های تیمش در این فصل بوده، در نظرسنجی لیگ فانتزی فوتبال امارات تا مرحله یک‌چهارم نهایی پیش رفته و برای رسیدن به جمع چهار بازیکن برتر با فدریکو کارتابیا، ستاره آرژانتینی شباب الاهلی و هم‌تیمی فصل گذشته‌اش رقابت می‌کند.

فدریکو کارتابیا نیز در این فصل 11 بازی انجام داده که موفق شده سه گل در لیگ برتر امارات به ثمر رساند و دو پاس گل بدهد و در رقابت با احمد نوراللهی قرار گرفته است.

برنده رقابت در نظرسنجی بین احمد نوراللهی و کارتابیا، در نیمه نهایی باید با بازیکن برتر از بین مهدی قایدی و سفیان رحیمی از العین رقابت داشته باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

رقابت نوراللهی و ستاره آرژانتینی برای نیمه‌نهایی | ورزش سه