کد: 200215825 بهمن 1402 ساعت 17:587.2K بازدید

آل‌نعمه: خوب بودیم و از این نتیجه ناراحتم

مربی فولاد می‌گوید که بازیکنان این تیم در بازی با گل‌گهر جانانه جنگیدند.
آل‌نعمه: خوب بودیم و از این نتیجه ناراحتم

به گزارش "ورزش سه"، پس از جدایی خوان ایگناسیو مارتینز، فولاد امروز در دیداری از هفته شانزدهم لیگ برتر به مصاف گل‌گهر رفت و در نهایت نیز با یک گل تن به شکست داد.

احمد آل‌نعمه مربی فولاد در نشست خبری پس این بازی گفت: خدمت دوستان عرض سلام دارم. بازی خیلی خوبی بود. پس از تغییر و تحولاتی که در تیم صورت گرفته بود، امروز مصمم شده بودیم تا بازی را پیروز شویم. بچه‌ها سنگ تمام گذاشتند.

وی گفت: فکر می‌کنم یکی از بهترین بازی‌های امسالمان بود. هم مالکیت توپ داشتیم و هم موقعیت‌های زیادی خلق کردیم. حقمان نبود که امروز شکست بخوریم.

او ادامه داد: به بچه‌ها تبریک می‌گویم که خیلی خوب و جانانه جنگیدند. همه جوره تیم خوب گل‌گهر را تحت فشار قرار داده بودیم. حتی اجازه ندادیم تیمشان شکلی که در بازی‌های قبل داشت را بگیرد.

آل‌نعمه در پایان گفت: از این نتیجه‌ای که به دست آمد، خیلی ناراحتم چون بچه‌ها خیلی خوب کار کردند. از هواداران نیز به صورت ویژه تشکر می‌کنم که امروز آمدند و بچه‌ها را تشویق و حمایت کردند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار