کد: 200847722 اسفند 1402 ساعت 21:4225.2K بازدید

محرومیت سنگین برای حرکت غیراخلاقی مربی اخراجی

روبرتو دی‌آورسا، سرمربی سابق لچه، به دلیل ضربه سر به بازیکن ورونا با 4 جلسه محرومیت مواجه شد.
محرومیت سنگین برای حرکت غیراخلاقی مربی اخراجی

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه لچه روبرتو دی‌آورسا را ​​به دلیل ضربه سر به توماس آنری، مهاجم ورونا، برکنار کرد و این مربی ایتالیایی همچنین از سوی سری A با 4 جلسه محرومیت مواجه شده است.

این حادثه پس از سوت پایان بازی برتری 1-0 ورونا مقابل لچه در ورزشگاه ویا‌دل‌ماره در روز یکشنبه رخ داد. آنری که در جریان بازی کارت زرد دریافت کرده بود، پس از پایان، با بازیکنان لچه بحث می‌کرد که دی‌آورسا از کنار آن‌ها عبور کرد.

این مربی ظاهراً برای کمک به پایان درگیری لفظی بازیکنان و آرام کردن اوضاع، به آن‌ها نزدیک شده بود که در عوض با ضربه سر به صورت بازیکن حریف کوبید.

2000753

این موضوع باعث شد لچه یک روز بعد دی‌آورسا را اخراج کند و اکنون کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایتالیا، محرومیت 4 جلسه‌ای او به اضافه 10 هزار یورو جریمه نقدی را تأیید کرده است.

همچنین توماس آندرس هم به دلیل "رفتار تحریک‌آمیز نسبت‌به بازیکنان حریف و ایجاد یک وضعیت متشنج" یک جلسه از همراهی تیمش محروم شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

محرومیت سنگین برای حرکت غیراخلاقی مربی اخراجی | ورزش سه