به گزارش "ورزش سه"، در آخرین ساعات روز یکشنبه بود که سعید دقیقی یک پست اینستاگرامی منتشر کرد و حواشی زیادی درباره او ایجاد شد. سرمربی شمسآذر در فاصله کوتاه تا دیدار با پرسپولیس از خداحافظی با هواداران در آخرین بازی خانگی فصل سخن گفت و خیلیها تصور کردند که دقیقی بعد از دیدار با پرسپولیس خداحافظی خواهد کرد!
این در حالی است که سعید دقیقی اعتقاد دارد از صحبتهایش در این خصوص سوءبرداشت شده و قطعا تا پایان فصل روی نیمکت شمسآذر خواهد نشست.
سرمربی شمسآذر در گفت و گو با فوتبال برتر در این باره گفت: «ما فصل سخت همراه با بالا و پایینهای بسیار داشتیم. در صفحه خودم از هواداران دعوت کرده بودم که در آخرین بازی خانگی فصل مان بیایند و خداحافظی خوبی با این فصل داشته باشند. به هر حال برخی برداشتهای مختلفی داشتند اما منظور من بازی آخر در قزوین بود.»
او افزود: «من با شمس آذر قرارداد دارم و قطعا تا پایان فصل کارم را با قدرت دنبال خواهم کرد.»