به گزارش "ورزش سه"، یحیی الغسانی، ستاره شباب الاهلی پس از پیروزی تیمش برابر سپاهان در میکسدزون ورزشگاه نقش جهان در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: روراست باشیم بازی آسانی نبود و سپاهان تیم قویای از آسیا است. آنها میجنگیدند و در ابتدا اولین امتیاز بازی را به دست آوردند. بازی کردن با چنین چمنی آسان نیست ولی در هر حال تیمها باید بازی کنند. ما بازی را بردیم و امیدوارم که بازی بعد هم انشالله ببریم.
الغسانی راجع به چمن افزود: چمن در وضعیت خوبی نبود ولی به عنوان یک حرفهای باید بازی کنید و سازگار شوید. هیچ چیزی علیه سپاهان نبود و امیدوارم در موقعیت خوبی باشند.
او در پاسخ به اینکه آیا سردار آزمون برایت سوپراستار است گفت: قطعا سردار با تجربیاتش یک سوپراستار است. من ۴ یا ۵ بار مقابل او در تیم ملی بازی کردم. بازیکن بسیار خوبی است و من خیلی چیزها از او یاد گرفتم. امیدوارم بتواند گلهای بیشتری بزند.
این ستاره اماراتی راجع به بازی برابر تیمهای ایرانی گفت: فوتبال ایرانیها خیلی قوی و سخت است و همیشه تیم مقابلش را عذاب میدهد. من برابر تیم ملی ایران بازی کردم و میدانم مقابل آن بازی کردن آسان نیست.