به گزارش "ورزش سه"، نبرد یحیی و محرم در اهواز برندهای نداشت و جدال مس و فولاد با تساوی بدون گل به پایان رسید. همانطور که در نشست خبری پس از بازی نیز عنوان شد، گرمای هوا روی کیفیت این مسابقه اثرگذار بود و دو تیم نتوانستند کیفیت لازم را از خود به نمایش بگذارند.
در این مسابقه، محمد علینژاد نخستین بازی رسمی خود را با لباس مس رفسنجان انجام داد. بازیکنی که فصل قبل و به صورت قرضی از سپاهان راهی فولاد شده بود، در این مسابقه برابر تیم سابقش بازی کرد و نمایش خوبی داشت.
علینژاد که در بازی هفته اول و به دلیل عدم صدور کارت بازیکنان جدید نتوانست برابر تراکتور به میدان برود، در این بازی و در همان دقایق ابتدایی میتوانست به روی دروازه فولاد خطرساز شود که خروج بهموقع یوسوپوف، مانع از گلزنی او شد.
در روزی که بازیکنان مس بخاطر شرجی بودن و گرمای هوا تمرکز خود را روی کارهای دفاعی گذاشته بودند، علینژاد در معدود حملات مس در سمت چپ، اثرگذار بود و چند نفوذ نیز به سمت دروازه تیم سابقش داشت که در امر گلزنی ناکام بود.