کد: 206771517 شهریور 1403 ساعت 20:3535K بازدید

مردانگی نبود به این شکل از تیم جدا شود:

نکونام: حاضرم زلیکیچ برود و یامگا به تیم برگردد!

جواد نکونام اعلام کرد که حاضر به جدایی زلیکیچ و بازگشت یامگا به استقلال است!
نکونام: حاضرم زلیکیچ برود و یامگا به تیم برگردد!

به گزارش "ورزش سه"، جواد نکونام درباره شرایط کوین یامگا و نحوه جدایی این بازیکن توضیحاتی ارائه کرد و اعلام کرد که حتی حاضر است زلیکیچ از لیست خارج شود و کوین یامگا در استقلال باقی بماند!

جواد نکونام درباره شرایط کنار گذاشتن یامگا گفت: گفتند من یامگا را نمی خواهم. من یامگا را واقعاً دوست دارم. او یک فوتبالیست حرفه‌ای، باشخصیت، اخلاق‌مدار و کاملاً حرفه‌ای است؛ در واقع، یک جنتلمن کامل است.

او درباره وضعیت کوین یامگا گفت: متأسفانه شرایط به گونه‌ای بود که کوین یامگا نمی‌توانست بازی کند، او اگر ۷۰ درصد توانایی بازی داشت، من حتماً او را در تیم نگه می‌داشتم چون مردانگی نیست.

نکونام با انتقاد از عملکرد باشگاه نسبت کوین یامگا گفت: متأسفانه باشگاه هیچ‌گاه در این باره صحبت نکرد و حتی از او تشکر هم نشد. من موافقم زلیکیچ برود و یامگا بماند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار