کد: 207394611 مهر 1403 ساعت 16:3132.9K بازدید

محبی هنوز از ترکیب فاصله دارد؛

ستاره سابق استقلال دور از آمادگی صددرصدی!

مهاجم ایرانی روستوف دور از جمع نفرات اصلی تیمش مقابل خیمکی است.
ستاره سابق استقلال دور از آمادگی صددرصدی!

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب دیدارهای هفته پنجم روسیه کاپ، تیم فوتبال روستوف که محمد محبی را در لیست نفراتش دارد، از ساعت 16:45 امروز (به وقت ایران) در ورزشگاه اختصاصی باشگاه خیمکی به مصاف این تیم خواهد رفت.

محمد محبی که بیش از پنج ماه به دلیل آسیب‌دیدگی شرایط بازی نداشت و از میادین دور بود و در دو هفته اخیر لیگ برتر روسیه به‌عنوان یار جانشین به زمین رفت، امروز هم جزء نفرات ذخیره تیمش مقابل تیم خیمکی است.

مهاجم سابق استقلال و سپاهان در شرایطی که فصل گذشته شرایط نسبتا خوبی داشت و توانسته بود 6 گل در لیگ برتر روسیه به ثمر رساند و سه پاس گل بدهد، به دلیل مصدومیت هنوز در فصل جدید درخششی نداشته که امیدوار است امروز شانس بازی بیشتری برای خودنمایی برابر خیمکی به دست بیاورد.

2089557

تیم فوتبال روستوف سه پیروزی در چهار دیدار اخیرش در رقابت‌های روسیه کاپ داشته و در صورت تساوی یا پیروزی برابر خیمکی، صعودش از گروه B به مرحله حذفی را قطعی می‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار