کد: 208255717 آبان 1403 ساعت 05:58

پیامد‌های سیل والنسیا: تعویق دو بازی دیگر!

دو بازی اسپانیول-والنسیا و تنریف-لوانته، به دلیل درخواست این تیم‌ها پس از اتفاقات پیرامون طوفان DANA به تعویق افتادند.
پیامد‌های سیل والنسیا: تعویق دو بازی دیگر!

به گزارش "ورزش سه"، اثرات مخرب DANA که هفته گذشته مناطق مختلفی از استان والنسیا را ویران کرد، دلیل قانع‌کننده‌ای بود که دو تیم از منطقه والنسیا درخواست تعویق بازی‌هایشان را داشته باشند.

هر دو باشگاه درخواست‌های مربوطه را برای به تعویق انداختن بازی‌های خود از طریق لالیگا ارسال کرده بودند که لالیگا نیز آن را به فدراسیون فوتبال منتقل کرد که مسئول نهایی این نوع تصمیمات است.

قرار بود والنسیا روز شنبه با اسپانیول روبرو شود، در حالی که لوانته قرار بود روز یکشنبه به تنریف سفر کند تا با تیم این منطقه روبرو شود، اما فدراسیون فوتبال اسپانیا امروز اعلام کرد که هر دو بازی اسپانیول-والنسیا و تنریف-لوانته به تعویق افتاده‌اند.

2106234

اکنون باید تاریخ‌های جدیدی برای هر دو بازی مشخص شود. این موضوع که نه اسپانیول و نه والنسیا در مسابقات اروپایی حضور ندارند، کار را در این زمینه آسان می‌کند. این بازی می‌تواند در ماه دسامبر برگزار شود.
همین وضعیت برای مسابقه تنریف-لوانته نیز صدق می‌کند. علاوه بر دو ماه دسامبر، این بازی حتی می‌تواند در آخرین هفته نوامبر هم برگزار شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پیامد‌های سیل والنسیا: تعویق دو بازی دیگر! | ورزش سه