کد: 209003319 آذر 1403 ساعت 00:0920.2K بازدید

شوخی جالب کوکوریا: کفش‌ها در سطل آشغال! (عکس)

مارک کوکوریا پس از اشتباهاتش در بازی مقابل تاتنهام، به شوخی کفش‌هایش را دور انداخت.
شوخی جالب کوکوریا: کفش‌ها در سطل آشغال! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، مدافع چلسی در دیدار برابر تاتنهام بدشانس بود و با استیون جرارد مقایسه شد، زیرا پس از سر خوردن، به برنان جانسون اجازه داد تا توپ را به سمت خط حمله ببرد و به دومینیک سولانکه پاس گل بدهد تا گل اول را به ثمر برساند. او سپس دوباره تعادل خود را از دست داد و به دژان کولوسفسکی اجازه داد تا برتری تیم میزبان را به عدد دو برساند. این مدافع اسپانیایی خوشحال بود که اشتباهاتش برای چلسی خیلی گران تمام نشد و آبی‌ها ۴-۳ پیروز بازی شدند و او توانست بعد از بازی به شوخی درباره آن صحبت کند.

پس از بازی، کوکوریا در استوری اینستاگرام خود عکسی از کفش‌هایش در سطل زباله منتشر کرد و نوشت: «ببخشید آبی‌ها!»

2119959

کوکوریا خوش‌شانس بود که چلسی با کمک گل‌های جیدون سانچو، انزو فرناندز و دبل از کول پالمر، توانست شروع ضعیف خود را جبران کند و به لیورپول در صدر جدول نزدیک‌تر شود.

چلسی همچنین از آرسنال که در عصر یکشنبه در مقابل فولام لغزید، پیشی گرفت و با دو امتیاز اختلاف در جایگاه دوم قرار گرفت. کوکوریا شروع قوی‌ای در این فصل داشت، اما اشتباهات امروز او می‌توانست بسیاری از کارهای چشمگیر قبلی‌اش را خراب کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شوخی جالب کوکوریا: کفش‌ها در سطل آشغال! (عکس) | ورزش سه