کد: 209163426 آذر 1403 ساعت 00:4332.8K بازدید

با رکورد ۲۲۰ کیلو به اردو آمدم!

کری پدیده وزنه‌برداری ایران برای رقبای خارجی

وزنه‌بردار شگفتی‌ساز فوق سنگین ایران می‌گوید چند ماه با زانوی مصدوم تمرین کرده است.
کری پدیده وزنه‌برداری ایران برای رقبای خارجی

به گزارش "ورزش سه"، علیرضا یوسفی پس از کسب مدال طلای دوضرب و برنز مجموع دسته فوق سنگین قهرمانی جهان عنوان کرد: خودم هنوز در شوک هستم و باید رکوردم را بالاتر بیاورم چون رقیبان من اکثرا یک‌ضرب‌زن هستند. در این صورت در مجموع مدال‌گرفتن بهتر می‌شود. 

او ادامه داد: من با رکورد ۱۷۰ یک‌ضرب و ۲۲۰ دوضرب به اردوی تیم ملی آمدم. آقای نصیرشلال زحمت زیادی کشید و به من اعتماد کرد و آقای انوشیروانی هم از من حمایت کرد. در این میان انگیزه داشتم که خانواده‌ام را هم خوشحال کنم. من دوستانی دارم که در شهرم از من حمایت کردند و از همه آنها تشکر می‌کنم.

یوسفی درباره مصدومیتش هم گفت: از  ترس زانویم MRI نگرفتم و ممکن است ACL زانوی من دچار مشکل باشد. سه چهار ماه با زانوی آسیب‌دیده تمرین کردم. تمریناتم را پرقدرت‌تر ادامه می‌دهم تا ان‌شاءالله در مسابقات بعدی بیاییم و گردن رقبا را بشکنیم! (با خنده)

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

کری پدیده وزنه‌برداری ایران برای رقبای خارجی | ورزش سه