کد: 209354704 دی 1403 ساعت 10:4886K بازدید

با حکم کمیته انضباطی

جریمه سنگین و محرومیت فرشید اسماعیلی

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، فرشید اسماعیلی را به مدت سه جلسه از همراهی مس رفسنجان محروم کرد.
جریمه سنگین و محرومیت فرشید اسماعیلی

به گزارش "ورزش سه"، در جریان دیدار دو تیم مس رفسنجان و هوادار بود که اتفاقات عجیبی کنار زمین رخ داد. فرشید اسماعیلی که در دقیقه 56 و با تصمیم مسعود شجاعی تعویض شد و باید جای خود را به سباستین اسپاهیو می‌داد، به شدت از این تعویض ناراضی بود.

اسماعیلی که خشم خود را درون زمین نشان داد و با وساطت هم تیمی‌هایش حاضر به ترک میدان شده بود، در کنار زمین به این تعویض واکنش نشان داد و با شوت کردن بطری آب به سمت عیسی مرادی، باعث مصدومیت شدید هم تیمی خود شد.

2126224

مرادی که از ناحیه بینی دچار مصدومیت شدید شده بود، پس از عمل جراحی، از دو هفته دیگر قادر به حضور در تمرینات است و به دلیل رفتار عجیب فرشید اسماعیلی، او تاکنون از حضور در تمرینات تیم منع شده است.

اما حالا نیز کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تصمیم گرفته است تا نسبت به رفتار غیرحرفه‌ای اسماعیلی واکنش نشان داده و این بازیکن را به محرومیت سه جلسه‌ای از همراهی تیمش محکوم کند.

بر این اساس، اسماعیلی علاوه بر پرداخت 200 میلیون تومان، با احتساب محرومیت ناشی از دستور موقت، که یک جلسه آن تا پایان فصل به حالت تعلیق در خواهد آمد، سه جلسه از همراهی تیمش محروم شده است.

نکته جالب در حکم کمیته انضباطی، استفاده از ماده 64 با عنوان رفتار غیرورزشی منجر به مصدومیت بازیکن تیم مقابل است. در حالیکه اسماعیلی باعث آسیب‌دیدگی یار هم تیمی خود شده است.

باید دید که اسماعیلی پس از این اتفاقات در مس رفسنجان باقی خواهد ماند یا راهی باشگاه دیگری خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
17اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار