کد: 209466408 دی 1403 ساعت 23:4720.3K بازدید

تاکید دوباره رونالدو: علاقه‌ای به مربیگری ندارم!

کریستیانو رونالدو، کاپیتان النصر، بار دیگر مدعی شد که علاقه‌ای به مربیگری و ریاست بعد از خداحافظی از مستطیل سبز نخواهد داشت.
تاکید دوباره رونالدو: علاقه‌ای به مربیگری ندارم!

به گزارش "ورزش سه"، کریستیانو رونالدو، فوق ستاره پرتغالی النصر که روز گذشته در مراسم گلوب ساکر به عنوان بهترین بازیکن خاورمیانه در سال ۲۰۲۴ انتخاب شد، درخصوص رقابت با الهلال صحبت‌های جالبی را مطرح و به قدرت بالای رقیب همشهری النصر اعتراف کرد.

رونالدو درمورد رقابت در لیگ عربستان گفت: "من شدیداً مشتاق کسب عناوین متعدد با النصر هستم چرا که همیشه به قهرمانی فکر می‌کنم. با این حال قهرمانی در لیگ عربستان با وجود تیمی مثل الهلال بسیار سخت است. آنها بسیار قدرتمند هستند و بعد از آنها الاتحاد نیز تیم بسیار خوبی است."

رونالدو همچنین درمورد آینده خود در النصر گفت: "در تیم فعلی خوشحالم و خواهیم دید که در دوران حرفه‌ای چه آینده‌ای در انتظارم است. با این حال احساس می‌کنم در وضعیت فنی خوبی قرار دارم. بعد از خداحافظی تمایلی به مربیگری ندارم و ریاست هیچ باشگاهی را نیز عهده‌دار نخواهم شد. با این حال اما شاید سهام یک باشگاه را خریداری کنم."

گفتنی است قرارداد رونالدو و النصر در تابستان ۲۰۲۵ به پایان می‌رسد. او تاکنون در ۵۹ بازی با پیراهن النصر در لیگ عربستان به میدان رفته و جالب آنکه درست ۵۹ گل نیز به ثمر رسانده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

تاکید دوباره رونالدو: علاقه‌ای به مربیگری ندارم! | ورزش سه