کد: 209763822 دی 1403 ساعت 14:0020.3K بازدید

استقلال خوزستان بدون بوژوویچ تمرین می‌کند؛

غیبت سرمربی در تمرین آبی‌ها

تمرینات استقلال خوزستان در غیاب سرمربی و دستیاران خارجی او آغاز شده است.
غیبت سرمربی در تمرین آبی‌ها

به گزارش "ورزش سه"، استقلال خوزستان پس از مسابقه هفته پانزدهم لیگ برتر مقابل تراکتور که روز 13 دی برگزار شد، تا امروز تمرینات خود را بدون میودراگ بوژژویچ دنبال کرده و 9 روز می‌شود هیچ تمرینی زیر نظر این سرمربی نداشته است.

باشگاه استقلال خوزستان باید ویزای کاری میودراگ بوژوویچ و جمعی از دستیاران و بازیکنان خارجی خود را دریافت می‌کرد تا آنها بتوانند به ایران برگردند و در تمرینات شرکت کنند که این اتفاق رخ نداده تا آنها همچنان در تعطیلات باشند.

استقلال خوزستان که یک هفته دیگر باید به اراک سفر کند و در رقابت سختی مقابل آلومینیوم قرار بگیرد، هنوز تمرینات خود را زیر نظر سرمربی دنبال نکرده است.

عدم صدور ویزای کاری بوژوویچ و جمعی از اعضای خارجی تیم استقلال خوزستان که باید توسط این باشگاه پیگیری می‌شد، کاری کرده تا بازیکنان این زیر نظر حسین کعبی تمرینات را پیش ببرند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

غیبت سرمربی در تمرین آبی‌ها | ورزش سه