کد: 210207710 بهمن 1403 ساعت 11:3068.8K بازدید

آرمین نیامده می‌رود؟

شوک تازه به استقلال: سهرابیان سرباز است!

مدافع جدید استقلال فقط تا پایان بهمن ماه می‌تواند از معافیت تحصیلی خود استفاده کند.
شوک تازه به استقلال: سهرابیان سرباز است!

به گزارش "ورزش سه"، آرمین سهرابیان که طی یک انتقال پرحاشیه از نساجی مازندران به استقلال پیوست، حالا با یک مشکل بزرگ برای ادامه حضور در استقلال مواجه شده است.

مدافع باتجربه آبی‌پوشان که سی‌ام بهمن ماه ۱۴۰۲ تحصیل خود در مقطع کارشناسی را به پایان رساند، بر اساس قوانین تا یک سال می‌توانست از معافیت بعد از تحصیل بهره‌مند شود و در ادامه باید به خدمت سربازی برود. معافیت بعد از دوران تحصیل سهرابیان سی‌ام بهمن ماه سال جاری به پایان می‌رسد و با این شرایط این مدافع باید به خدمت سربازی برود.

این در حالی است که زمان زیادی از حضور سهرابیان در استقلال نمی‌گذرد و مدیران باشگاه بدون اطلاع از وضعیت مربوط به سربازی سهرابیان او را به خدمت گرفته‌اند.

در چنین شرایطی مدافع باتجربه آبی پوشان که هنوز بر سر انتقال او بحث‌هایی وجود دارد، تلاش خواهد کرد تا بتواند معافیت خود را تمدید کند و حداقل تا پایان فصل جاری از رفتن به خدمت سربازی سرباز بزند، اما اینکه تا چه حد می‌تواند در این خصوص موفق باشد موضوعی است که در روزهای آینده مشخص خواهد شد.

بی‌شک اگر سهرابیان مجبور به سرباز شدن شود، یک اتفاق غیرمنتظره برای استقلال خواهد بود و آبی‌ها یکی از خریدهای خوب خود در نقل و زمستانی را خیلی سریع از دست خواهند داد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شوک تازه به استقلال: سهرابیان سرباز است! | ورزش سه