کد: 210343115 بهمن 1403 ساعت 10:30

دعوای هندرسون با خبرنگار: فقط دروغ می‌گویید!

حواشی پیرامون تصمیم جوردن هندرسون، ستاره آژاکس، برای ترک این باشگاه هنوز ادامه دارد.
دعوای هندرسون با خبرنگار: فقط دروغ می‌گویید!

به گزارش "ورزش سه"، هندرسون در روزهای اخیر با حواشی و جنجال بسیاری روبرو بوده و بسیاری از رسانه‌های هلندی مدعی شده بودند که این بازیکن به مدیران باشگاه اعلام کرده که قصد جدایی از آژاکس را دارد و می‌خواهد در پنجره نقل و انتقالات زمستانی راهی موناکو شود.

این بازیکن روز گذشته ۹۰ دقیقه در ترکیب تیمش در جریان دیدار برابر فاینورد که با پیروزی آژاکس به پایان رسید حضور داشت و پس از پایان این بازی با سوالات مختلفی درباره شایعات مطرح شده روبرو شد که در نهایت باعث ناراحتی و عصبانیت این ستاره انگلیسی شد.

2143634

یکی از خبرنگاران از او درباره تصمیمش برای ترک آژاکس و پیوستن به موناکو به خاطر پیشنهاد بهتری که دریافت کرده بود پرسید. این سوال جر و بحثی طولانی و چند دقیقه‌ای را بین این بازیکن و خبرنگار حاضر در نشست خبری به همراه داشت و پس از آن هندرسون در حالی که به شدت ناراحت به نظر می‌رسید اظهاراتی را مطرح کرد.

او در حالی که عصبانی به نظر می‌رسید خطاب به خبرنگاران گفت: «این که موناکو پیشنهاد بزرگی به من داده است و من قصد دارم بروم درست نیست و دروغ است. افرادی در این اتاق نشسته‌اند که در طول این مدت حرفه‌ای‌گری من را بارها زیر سوال بردند و این کار را به شکلی غیراخلاقی انجام دادند. خانواده من مجبور شدند به خاطر شما چرندیات زیادی را بخوانند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

دعوای هندرسون با خبرنگار: فقط دروغ می‌گویید! | ورزش سه