کد: 210495721 بهمن 1403 ساعت 09:2424.8K بازدید

طعنه کاپیتان به اتلتیکو: کاری نکردند و امتیاز گرفتند

لوکاس واسکز، مدافع رئال مادرید، از نتیجه بازی برابر اتلتیکو مادرید راضی نیست.
طعنه کاپیتان به اتلتیکو: کاری نکردند و امتیاز گرفتند

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید شب گذشته در چارچوب دیدارهای هفته بیست و سوم رقابت‌های لالیگا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و با حمایت هوادارانش روبروی اتلتیکو مادرید به میدان رفت و دو تیم پس از ۹۰ دقیقه تلاش در نهایت به نتیجه مساوی ۱-۱ رضایت دادند تا امتیازات را تقسیم کرده باشند.

تصمیمات داور در این بازی و به خصوص پنالتی اعلام‌شده به سود اتلتیکو با اعتراض بسیاری از هواداران رئال و همچنین بازیکنان و اعضای کادر فنی این تیم همراه شد و حتی رسانه‌های اسپانیایی هم مدعی شدند که این تصمیم بسیار سختگیرانه بود.

2146271

واسکز در گفتگو با تلویزیون رئال مادرید درباره شرایط این بازی اظهار داشت: «آنها داشتند بدون اینکه عملا کوچکترین کاری در زمین انجام دهند برنده می‌شدند. این پنالتی همه چیز را عوض کرد و جریان بازی را تغییر داد. چیزی که ما در زمین دیدیم این بود که فقط یک تیم برای کسب نتیجه پیروزی وارد زمین شده بود و آن تیم ما بودیم.»

کاپیتان رئال همچنین در جریان بازی و روی صحنه اعلام شده به سمت داور داور و مووی استار با لب‌خوانی مکالمات او را منتشر کرد که به داور گفت: «من زنده صحنه را دیدم... هیچ چیزی نبود. همه چیز در صحنه آهسته پنالتی به نظر می‎‌رسد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

طعنه کاپیتان به اتلتیکو: کاری نکردند و امتیاز گرفتند | ورزش سه