کد: 211017211 اسفند 1403 ساعت 13:3647K بازدید

پایان کار درویش با پنج رأی

مدیرعامل پرسپولیس در انتخابات شکست خورد

رضا درویش با کسب پنج رای از انتخابات فدراسیون فوتبال کنار رفت.
مدیرعامل پرسپولیس در انتخابات شکست خورد

به گزارش “ورزش سه”، رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس که حضوری جنجالی و پرسروصدا در انتخابات فدراسیون فوتبال برای هیئت رئیسه داشت، نتوانست با سایر مدیران عامل رقابت کند و از صحنه کنار رفت.

درویش تنها پنج رای در انتخابات فدراسیون فوتبال به دست آورد تا با اختلاف فاحش و معنادار نسبت به خطیر و اسفندیارپور، دستش از هیئت رئیسه فدراسیون کوتاه بماند و در این رقابت انتخاباتی شکست بخورد.

مدیرعامل پرسپولیس که از سوی کمیته بدوی رد صلاحیت شد و سپس با رای کمیته استیناف به انتخابات برگشت، از نیروهای اوپوزوسیون مهدی تاج محسوب می‌شد اما او هم مانند عابدینی و سایرین شکست خورد تا مهدی تاج در هیئت رئیسه هم فعلا نفرات هم‌راستا با خود را داشته باشد.

نکته جالب اینکه درویش حتی نتوانست رای اعضای تهرانی مجمع را هم کسب کند تا مدیران عامل نساجی و گل‌گهر به هیئت رئیسه راه پیدا کنند.

درویش تنها پنج رای در این انتخابات داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
24اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار