آخرین تلاشها برای بقا
کونسیسائو کوتاه آمد: میلان بهتر از تئو ندارد
سرجیو کونسیسائو، سرمربی میلان، قصد دارد از تئو هرناندز در دیدار برابر لچه استفاده کند تا تمام تلاشش را برای کسب پیروزی کرده باشد.

به گزارش "ورزش سه"، رسانههای ایتالیایی در طی روزهای گذشته مدعی شده بودند که کونسیسائو ظاهراً تمایل داشت تئو هرناندز را در دیدار مقابل لچه روی نیمکت بنشاند، اما به نظر میرسد که تصمیم او در این باره تغییر کرده و این بازیکن فرصت حضور در ترکیب اصلی را به دست خواهد آورد.
میلان روز شنبه در یک بازی حساس در هفته بیست و هشتم رقابتهای سری آ ایتالیا روبروی لچه به میدان خواهد رفت. این تیم در سه بازی اخیرش، سه شکست پیاپی را تجربه کرده است و حالا ۱۱ امتیاز با یوونتوس در جایگاه چهارم جدول ردهبندی این مسابقات فاصله دارد.
بسیاری از منابع نزدیک به میلان هفته گذشته خبر داده بودند که تئو، رافائل لیائو و سانتیاگو خیمنز شنبه از روی نیمکت بازی را آغاز خواهند کرد اما حالا اسکای اسپورت ایتالیا مدعی شده است که کونسیسائو نظرش را در این باره تغییر داده و این مدافع فرانسوی در تمرینات روز گذشته در ترکیب اصلی آزمایش کرده است.
لیائو و خیمنز همچنان به احتمال زیاد این بازی را از روی نیمکت شروع کنند و به این ترتیب، ریکاردو سوتیل و تامی آبراهام در خط حمله فرصت بازی پیدا خواهند کرد. وارن بوندو اولین بازیاش برای میلان را در خط میانی در کنار رایندرز انجام خواهد داد. مایک مانیان به دلیل محرومیت یک جلسهای در این بازی غایب خواهد بود و مارکو اسپورتیلو جایگزین او درون دروازه خواهد شد.