کد: 211260221 اسفند 1403 ساعت 10:01986 بازدید

مشکل بزرگ ملی‌پوش اسکواش حل می‌شود

بانوی تاریخ‌ساز اسکواش که به دلیل عدم صدور ویزا 3 تورنمنت بین المللی هند، پرتغال و نروژ را از دست داد، این‌بار برای شرکت در مسابقات جایزه 3 هزار دلاری، منتظر دریافت ویزا از هنگ‌کنگ است.
مشکل بزرگ ملی‌پوش اسکواش حل می‌شود

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، الهام رمضانی سرمربی تیم ملی اسکواش بانوان اظهار کرد: برای شرکت در مسابقات جایزه 3 هزار دلاری انجمن حرفه‌ای اسکواش‌بازان جهان در هنگ‌کنگ یک ماه پیش اقدامات لازم را برای اعزام فرشته اقتداری و فاطمه فلاحتی به هنگ‌کنگ انجام دادیم که متاسفانه فاطمه فلاحتی به دلیل پایین بودن رنکینگش در لیست مسابقات قرار نگرفت و تنها فرشته اقتداری که رنکینگش 272 است اسمش در جدول مسابقات بود.

وی گفت: با وجود این که تمام مراحل کار برای گرفتن ویزا از سفارت هنگ‌کنگ برای فرشته اقتداری را انجام دادیم و هیچ مشکلی برای اعزام او وجود ندارد اما همچنان نگران هستیم که این‌بار سفارت هنگ‌کنگ به اقتداری ویزا می‌دهد یا خیر؟

سرمربی تیم ملی اسکواش بانوان درباره زمان برگزاری مسابقات جایزه بزرگ 3 هزار دلاری هنگ‌کنگ اظهار کرد: این مسابقات 28 اسفند برگزار می‌شود که حداکثر تا روز جمعه باید ویزا به دست ما برسد که شنبه به همراه اقتداری عازم این رقابت‌ها شویم.

رمضانی همچنین از اعزام دو نفر از بانوان اسکواش‌باز به مسابقات قهرمانی آسیا مالزی در خردادماه خبر داد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

مشکل بزرگ ملی‌پوش اسکواش حل می‌شود | ورزش سه