کد: 211709715 فروردين 1404 ساعت 17:358.6K بازدید

انقلاب در ترکیب گل‌گهر با خروج 5 نفر!

مهدی تارتار نفرات اصلی گل‌گهر در دیدار با فولاد را مشخص کرد.
انقلاب در ترکیب گل‌گهر با خروج 5 نفر!

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از دیدارهای هفته بیست و پنجم لیگ برتر تیم‌های فولاد خوزستان و گل‌گهر سیرجان از ساعت 18 امروز در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز به مصاف هم خواهند رفت.

گل‌گهر سیرجان در این مسابقه با ترکیب محمدرضا اخباری، عثمان اندونگ، محمدمهدی زارع، آرمان اکوان، میلاد فخرالدینی، امیر جعفری، علیرضا علیزاده، امیرمحمد رزاقی‌نیا، مهدی تیکدری، آمادونی کمالوف و پوریا لطیفی‌فر مقابل فولاد خوزستان قرار می‌گیرد.

مسیح زاهدی، مجید عیدی، سید ابوالفضل رزاق‌پور، علی‌اصغر عاشوری، علیرضا کاظمی 5 بازیکنی هستند که برخلاف هفته گذشته در ترکیب گل‌گهر مقابل فولاد خوزستان قرار نگرفته‌اند و از ترکیب خارج شده‌اند.

گل‌گهر سیرجان در دیدار هفته گذشته شکست غیرمنتظره‌ای در خانه مقابل ذوب‌آهن داشت که همین مسئله موجب شده تا مهدی تارتار تغییرات پرشماری برای بازی امروز با فولاد خوزستان ایجاد کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار