کد: 211719216 فروردين 1404 ساعت 05:45

یزدانی و بن‌یدر در دسترس کارترون:

رونمایی سپاهان از ستاره فرانسوی در اراک

دو بازیکن به لیست سپاهان برای بازی با آلومینیوم اضافه خواهند شد.
رونمایی سپاهان از ستاره فرانسوی در اراک

به گزارش ورزش سه، با اعلام پاتریس کارترون، سرمربی تیم فوتبال سپاهان، دو بازیکن این تیم به تمرینات گروهی اضافه شدند و هیچ مشکلی برای حضور در بازی با آلومینیوم اراک نخواهند داشت.

کارترون در نشست خبری عنوان کرد: «علاوه بر بازیکنانی که در بازی قبلی حضور داشتند، سیاوش یزدانی و بن‌یدر به لیست بازیکنان اضافه خواهند شد.» این خبر برای هواداران سپاهان خوشحال‌کننده است و نشان‌دهنده عمق بالای تیم در این فصل است.

بدین ترتیب، سیاوش یزدانی در خط دفاع و بن‌یدر در خط حمله می‌توانند برای تیم خود به میدان بروند. البته با توجه به درخشش بازیکنان دفاعی سپاهان، به احتمال زیاد این تیم با زوج دانشگر و حنانوف مقابل آلومینیوم بازی را آغاز خواهد کرد.

2168454

ویسام بن‌یدر، مهاجم مطرح فرانسوی، نیز به احتمال زیاد دقایقی در بازی مقابل آلومینیوم به میدان خواهد رفت و می‌تواند سوپرایز کارترون در این مسابقه باشد. به نظر می‌رسد حضور این دو بازیکن، به خصوص بن‌یدر، انگیزه و انرژی تازه‌ای به سپاهان خواهد بخشید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
31اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

رونمایی سپاهان از ستاره فرانسوی در اراک | ورزش سه