کد خبر : 2123420 | 10 اردیبهشت 1404 ساعت 22:47 | 14.7K بازدید | 60 دیدگاه

فابیو کاپلو:

هواداران بارسا همیشه عادت به پرتاب بطری دارند!

فابیو کاپلو، سرمربی سابق رئال مادرید، مدعی شد پرتاب بطری در ورزشگاه خانگی بارسلونا اتفاقی است که پیش از این برای او نیز رخ داده بود.

هواداران بارسا همیشه عادت به پرتاب بطری دارند!

به گزارش "ورزش سه"، دیدار فوق‌العاده حساس بارسلونا و اینتر در ورزشگاه مونتجوئیک در شرایطی با پیروزی ۱-۰‌ شاگردان سیمونه اینزاگی در جریان است که یکی از حواشی عجیب و غریب پیش از شروع دیدار، پرتاب بطری از سوی هواداران بارسلونا به سمت سرمربی اینتر بود. اتفاقی دور از انتظار که فابیو کاپلو کارشناس تلویزیونی اسکای اسپورت مدعی شد تجربه آن را دارد و این رفتار را تنها از سوی هواداران بارسلونا مشاهده کرده است.

کاپلو در خصوص این اتفاق گفت: "من دو سال در رئال مربیگری کردم و تنها جایی که دیدم چیزی سمت تیم‌های رقیب پرتاب می‌شود، نوکمپ بود. این کار یک بی‌ادبی است و هیچکس به آن عادت ندارد."

کاپلو سپس درمورد درخشش لامین یامال در فصل جاری اضافه کرد: "من متوجه این نکته شدم که یامال خیلی خوب بازی می‌کند اما رنگ کردن موهایش و اینکه در مصاحبه بعد از بازی آن صحبت‌ها را علیه رئال مادرید مطرح کرد چندان کار درستی نبود."

دیدگاه‌ها