لورکوزن 2-4 دورتموند
خداحافظی تلخ آلونسو با چهار گل خورده!
بایرلورکوزن در بازی هفته سی و سوم بوندسلیگا با نتیجه 4-2 از دورتموند شکست خورد.

به گزارش "ورزش سه"، بایرلورکوزن در بازی هفته سی و سوم بوندسلیگا در ورزشگاه بای آرنا از دورتموند میزبانی کرد و این بازی جذاب و تماشایی با برتری 4-2 دورتموند به پایان رسید. این بازی آخرین حضور ژابی آلونسو به عنوان سرمربی لورکوزن در بای آرنا بود و او شکست پرگلی را متحمل شد. با این نتیجه لورکوزن در رده دوم 68 امتیازی باقی ماند و دورتموند هم 54 امتیازی شد تا در رده پنجم همچنان به کسب سهمیه چمپیونزلیگ امیدوار بماند.
بازی با حملات پیاپی لورکوزن آغاز شد. در دقیقه سه گریمالدو با حرکتی از چپ، فلوریان ویرتز را در موقعیت شوتزنی قرار داد اما ضربه چپ پای ویرتز به کرنر رفت. یک دقیقه بعد ویرتز از راست نفوذ کرد و از 14 متری شوت زد، ولی گرگور کوبل، دروازهبان دورتموند، توپ را مهار کرد. لورکوزن در دقیقه 7 کرنر دیگری به دست آورد اما دفاع دورتموند با سر زدن نیکلاس زوله توپ را دفع کرد. در دقیقه 11 آدلی و گریمالدو از چپ حمله کردند و شوت پرقدرت رابرت آندریش توسط کوبل دفع شد.
دورتموند که تا دقیقه 30 عملاً در لاک دفاعی بود برابر فشار لورکوزن مقاومت میکرد. در دقیقه 17 پس از کرنر کوتاه گریمالدو سانتری به محوطه جریمه فرستاد، اما کوبل پیش از برخورد با آمین آدلی توپ را مهار کرد و پس از برخورد جزئی با او، بازی بدون وقفه ادامه یافت. در دقیقه 19 لورکوزن صاحب پنالتی شد؛ بنسباینی در تلاش برای دفع توپ، گریمالدو را در محوطه جریمه سرنگون کرد و دنیز آیتکین به عنوان داور پنالتی اعلام کرد. اما پس از بررسی VAR، مشخص شد بنسباینی ابتدا توپ را لمس کرده و پنالتی رد شد.
پس از تمام حملات پی در پی لورکوزن در دقیقه 31 به گل رسید. جرمی فریمپونگ پس از همکاری با ویرتز، از 11 متری با شوتی کاتدار و دقیق به گوشه بالای چپ دروازه، حساب کار را 1-0 کرد. دورتموند اما در دقیقه 33 حریفش را غافلگیر کرد و به تساوی رسید؛ گروس، کریم آدیمی را در سمت راست صاحب توپ کرد و او با پاسی دقیق، یولیان برانت را در نقطه پنالتی پیدا کرد. برانت با والی چپپا از 8 متری، توپ را به گوشه چپ دروازه لوکاش هرادسکی فرستاد و بازی 1-1 شد.
بازی در دقایق پایانی نیمه اول به اوج هیجان رسید. در دقیقه 40 آدلی از چپ سانتری دقیق برای تلا فرستاد، اما کوبل با واکنش پا شوت والی او را مهار کرد. در دقیقه 41 تلا با پاس ویرتز از 6 متری شانس گلزنی داشت اما کوبل بار دیگر با واکنشی استثنایی مانع گل شد.
با این حال در دقیقه 43 دورتموند ورق را برگرداند؛ بنسباینی با تکلی بلند توپ را گرفت و گروس، یولیان رایرسون را در سمت راست صاحب توپ کرد. رایرسون با شوتی زمینی و پرقدرت به گوشه پایین چپ دروازه، دورتموند را 2-1 پیش انداخت. در دقیقه 45 لورکوزن دو فرصت داشت؛ شوت ویرتز بلاک شد و سپس ژاکا، گریمالدو را صاحب توپ کرد که سانتر او به آدلی رسید، اما ضربه سر آدلی از فاصله نزدیک به تیر افقی برخورد کرد.

دورتموند در شروع نیمه دوم تعویضی کلیدی انجام داد؛ مارسل سابیتزر به جای فلیکس انمچا وارد زمین شد. لورکوزن که نیمه اول را با حملات بیامان اما بدون نتیجه به پایان برده بود، با همان ترکیب اولیه ادامه داد. از شروع نیمه دوم دورتموند با دفاعی عمیق و انتظار برای ضدحمله، جریان بازی را کنترل کرد، در حالی که لورکوزن در جستوجوی شکاف در دفاع حریف بود. در دقیقه 52 جرمی فریمپونگ شوت زد اما توپ بلاک شد و سپس شوت فلوریان ویرتز از روی خط دروازه توسط یولیان رایرسون دفع شد. یک دقیقه بعد دورتموند اولین ضدحملهاش را تدارک دید؛ الکساندر اسونسون از چپ نفوذ کرد و پاسی زمینی به کریم آدیمی فرستاد اما آدیمی در حال سر خوردن به توپ مقابل دروازه نرسید.
لورکوزن در نیمه دوم با دشواری بیشتری نسبت به نیمه اول روبهرو بود و دفاع منسجم دورتموند مانع خلق موقعیتهای خطرناک شد. در دقیقه 58 اشتباه والدمار آنتون در خط دفاع توپ را به فریمپونگ رساند اما تکل سریع رامی بنسباینی خطر را خنثی کرد. ژابی آلونسو در دقیقه 59 دست به تعویض زد و یوناس هافمن و پاتریک شیک را به جای ناتان تلا و آمین آدلی وارد زمین کرد تا خط حمله را تقویت کند.
دورتموند در ادامه با ضدحملات سریع خود فاصله را افزایش داد. دورتموند در دقیقه 73 به گل سوم رسید؛ سابیتزر با پرس قدرتمند توپ را از گرانیت ژاکا گرفت و برانت با پاسی دقیق، آدیمی را در سمت راست صاحب توپ کرد. آدیمی با چند قدم پیشروی و شوتی پرقدرت با پای چپ، دروازه را گشود و نتیجه را 3-1 کرد.
تنها سه دقیقه بعد دورتموند گل چهارم را به ثمر رساند! میهمان با پرس بالا توپ را بازپس گرفت و امره جان بلافاصله گیراسی را در لبه محوطه جریمه صاحب توپ کرد. گیراسی با شوتی زمینی به گوشه پایین چپ دروازه، هرادسکی را غافلگیر کرد و نتیجه را 4-1 کرد.
آلونسو در دقیقه 78 با دو تعویض دیگر واکنش نشان داد و آرتور و آلکس گارسیا را به جای ژاکا و هینکاپیه به میدان فرستاد. در دقیقه 80 لورکوزن کرنری به دست آورد اما سانتر بلند گریمالدو به تیر دوم به بازیکنی نرسید.
دورتموند که حسابی با این نتیجه روحیه گرفته بود با اطمینان خاطری بیشتری بازی را دنبال میکرد و در مقابل این لورکوزن بود که تلاش داشت نتیجه را تغییر دهد. این تلاشها بالاخره در دقیقه 90+2 جواب داد و یوناس هافمن موفق شد روی ارسال فلوریان ویرتز یکی از گلها را جبران کند.
دقایق پایانی با همین نتیجه دنبال شد تا در نهایت تیم ادین ترزیچ آخرین بازی خانگی ژابی آلونسو در بای آرنا را با شکست سنگینی همراه کند.
شرح گلها
لورکوزن 1-0 دورتموند

فریمپونگ با همکاری ویرتز در سمت راست محوطه جریمه صاحب توپ شد و با شوتی کاتدار و تماشایی، توپ را به گوشه بالای دروازه کوبل کوبید که هیچ شانسی برای مهار آن نداشت.
لورکوزن 1-1 دورتموند

آدیمی با سرعت از راست نفوذ کرد و با پاسی دقیق، برانت را در نقطه پنالتی پیدا کرد؛ او با والی چپپا، توپی غیرقابل مهار را به گوشه دروازه هرادسکی فرستاد.
لورکوزن 1-2 دورتموند

بنسباینی با تکل توپ را گرفت و گروس، رایرسون را در راست صاحب توپ کرد؛ او با شوتی زمینی و پرقدرت، دروازه را به زیبایی باز کرد.
لورکوزن 1-3 دورتموند

سابیتزر با پرس توپ را از ژاکا گرفت و برانت، آدیمی را در موقعیت تکبهتک قرار داد. او با چند قدم و شوتی چپپا، توپ را به تور دروازه چسباند.
لورکوزن 1-4 دورتموند

امره جان پس از بازپسگیری توپ، گیراسی را در لبه محوطه یافت. او با ضربهای زمینی و دقیق به گوشه چپ، هرادسکی را مغلوب کرد.
لورکوزن 2-4 دورتموند

یوناس هافمن تازه وارد مقابل دروازه دورتموند به راحتی ارسال دقیق ویرتز را با ضربه سر به گل تبدیل کرد تا یکی از گلها را جبران کند.