نبرد جذاب بوکسورهای لیگ برتری در رینگ اراک
در ادامه بازیهای گروه اول مسابقات لیگ برتر بوکس، چهار تیم از ۳۰ اردیبهشت ماه در استان مرکزی به مصاف هم خواهند رفت.

به گزارش "ورزش سه"، لیگ برتر بوکس در حالی از ۲۶ اسفندماه سال 1403 با حضور هشت تیم آغاز شده است که در ادامه این رقابتها و در گروه یک چهار تیم به مصاف هم خواهند رفت.
در این دوره از مسابقات لیگ برتر بوکس هشت تیم حضور دارند و مسابقات در دو گروه (اول و دوم) برگزار میشود و در نهایت دو تیم از هر گروه راهی مرحله نیمه نهایی خواهند شد.
تیمهای نیروی زمینی، هیئت بوکس استان تهران، هیئت بوکس استان مرکزی و هیئت بوکس استان خوزستان چهار تیمی هستند که طی روزهای 30 اردیبهشت ماه تا یکم خرداد ماه به میزبانی استان مرکزی و در شهرستان اراک به مصاف هم خواهند رفت.
در گروه دوم نیز چهار تیم، هیئت بوکس شهرستان خوی، تیم رعد پدافند، هیئت بوکس مازندران و نیروی هوایی عقاب اصفهان حضور داشتند که در نهایت دو تیم رعد پدافند و نیروی هوایی عقاب اصفهان به نیمهنهایی این رقابتها راه یافتند.