کد خبر : 2126071 | 22 اردیبهشت 1404 ساعت 12:27 | 10.6K بازدید | 11 دیدگاه

میخکوب یک سریال جذاب

دو هفته نفس‌گیر برای اولین اسکودتوی طارمی

تساوی ۲-۲ جنوا و ناپولی، اینتر را به فاصله یک امتیازی ناپولی بازگرداند، در حالی که تنها دو هفته به پایان فصل باقی مانده است.

دو هفته نفس‌گیر برای اولین اسکودتوی طارمی

به گزارش "ورزش سه"، و این‌گونه بود که در رقابت برای اسکودتو، یوهان واسکز به صحنه آمد. ضربه سر مدافع مکزیکی جنوا، ناپولی را با نتیجه ۲-۲ متوقف کرد و تمام معادلات رقابت قهرمانی را دوباره به هم ریخت. تصور کنید شادی بارلا و هم‌تیمی‌هایش را وقتی که پس از پیروزی مقابل تورینو، ضربه سر آرام اما دقیق مدافع جنوا را دیدند که به‌آرامی از کنار مرت، دروازه‌بان ناپولی، عبور کرد و وارد دروازه شد. حالا یک چیز قطعی است: برای تیم آنتونیو کونته، مسیر رسیدن به اسکودتو دیگر یک پیاده‌روی ساده نخواهد بود. پیروزی تیم اینزاگی در تورینو و توقف همزمان ناپولی، فاصله اینتر با صدر جدول را به یک امتیاز کاهش داد، آن هم در حالی که تنها دو هفته تا پایان فصل باقی مانده است.

2185527

تقویم بازی‌ها

تنها دو بازی باقی مانده است. این رقابت مانند یک مسابقه دو مرحله‌ای یا یک سریال تلویزیونی هیجان‌انگیز است که هر قسمتش شما را میخکوب می‌کند. این‌گونه است که رقابت برای قهرمانی سری آ پیش می‌رود.

همان‌طور که گفتیم، همه‌چیز امکان‌پذیر است. حالا بیایید نگاهی به حریفان ناپولی و اینتر در دو پیچ نهایی این رقابت نفس‌گیر بیندازیم.

ناپولی با هدایت کونته باید مقابل پارما (که با چهار امتیاز حاشیه امن نسبت به منطقه سقوط قرار دارد) و کالیاری (که پنج امتیاز با منطقه خطر فاصله دارد) بازی کند. در مقابل، اینتر تحت هدایت اینزاگی باید با لاتزیو (که برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان می‌جنگد) و کومو (که از خطر سقوط نجات یافته) روبه‌رو شود. بدون شک، دو هفته پایانی برای ناپولی روی کاغذ آسان‌تر به نظر می‌رسد، اما واسکز و جنوا نشان دادند که در فوتبال، هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.

2185526

دیدگاه‌ها