کد خبر : 2126249 | 23 اردیبهشت 1404 ساعت 01:10 | 13.2K بازدید | 34 دیدگاه

رضا اسدی در انتظار سوت پایان لیگ

رضا اسدی فصل عجیبی را پشت‌سر گذاشت و شباهتی به بازیکن سابق نداشت.

رضا اسدی در انتظار سوت پایان لیگ

به گزارش "ورزش سه"، فصل جدید فوتبال از همان ابتدا برای رضا اسدی تلخ شروع و این تلخی ادامه‌دار شد و این مهاجم خوش قدوقامت فوتبال ایران لحظه‌شماری می‌کند تا پایان فصل فوتبالی شرایط متفاوتی را در آینده رقم بزند.

اسدی که اولین بازی‌ فصل را مقابل شباب الاهلی انجام داد و به عنوان بازیکن جانشین به زمین آمد با شکست پرگل مقابل این تیم اماراتی از مسابقات لیگ نخبگان به همراه سپاهان کنار رفت و این فقط قسمتی از شروع تلخ او بود، زمانی که اسدی قصد داشت با ضربه برگردان دروازه شباب را باز کند با انتقاد تند و تیز مورایس رو به رو شد و این اولین چالش او پیش از شروع لیگ برتر بود.

2185848

او برخلاف فصل‌های گذشته هفته نخست را هم از روی نیمکت شروع کرد اما از هفته دوم به مرور به ترکیب اصلی اضافه شد اما این اتفاق هم کافی نبود و ناکامی او در گل‌زنی تا هفته چهاردهم ادامه‌دار شد و در نهایت مقابل گل‌گهر اولین گل فصل را به ثمر رساند، او به غیر از این گل 2 گل دیگر هم وارد دروازه هوادار و ذوب آهن کرد اما این آمار برای مهاجمی که در دو فصل متوالی مدعی آقای گلی بود باورکردنی نبود!

اسدی از بازیکنان چند پسته‌ای است که در اکثر نقاط زمین با کیفیت مطلوبی فوتبال را به شکل صحیح بازی می‌کند، قدرت سرزنی و تسلط روی بازی زمینی از او بازیکنی ساخته بود که حتی مورد توجه سرمربی تیم ملی هم قرار بگیرد، قطعا خود او هم می‌داند که با توانایی‌های فردی که دارد می‌تواند با بازیابی روحی روانی به شرایط خوب خود بازگردد و فضای متفاوتی را نسبت به لیگ بیست و چهارم تجربه کند.

او به زودی تصمیم مهمی خواهد گرفت، ادامه دادن با سپاهان و تلاش برای بازگشت یا تغییر مسیر فوتبالی و چالشی جدید، بعد از آخرین بازی لیگ مشخص خواهد شد!

دیدگاه‌ها