کد خبر : 2126580 | 24 اردیبهشت 1404 ساعت 15:22 | 12.9K بازدید | 79 دیدگاه

برگی از تاریخ؛

تلخ‌ترین برد تاریخ پرسپولیس با گلزنی رامین رضاییان!

۹ سال پیش در چنین روزی، پرسپولیس با وجود پیروزی ۲-۱ برابر راه آهن از رسیدن به عنوان قهرمانی لیگ پانزدهم باز ماند.

تلخ‌ترین برد تاریخ پرسپولیس با گلزنی رامین رضاییان!

به گزارش "ورزش سه"، به همین سرعت ۹ سال از یکی از به‌یادماندنی‌ترین هفته‌های پایانی تاریخ لیگ برتر که به قهرمانی استقلال خوزستان به پایان رسید گذشت. روزی که استقلال خوزستان و پرسپولیس رقابت تنگاتنگ خود برای قهرمانی لیگ پانزدهم را به هفته آخر کشاندند. روزی که شاگردان عبدالله ویسی باید در اهواز به مصاف ذوب آهن می‌رفتند و پرسپولیس نیز در ورزشگاه آزادی میزبان راه آهن انتهای جدولی بود.

در شرایطی که نیمه نخست هر دو دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسیده بود، استقلال خوزستان در دقایق ابتدایی نیمه دوم دروازه ذوب آهن را باز کرد تا حساسیت در ورزشگاه آزادی که با حضور یکصد هزار نفری هواداران تکمیل شده بود به اوج برسد.

ویدئو: 115018

از آنجایی که دو تیم با امتیاز مساوی به هفته پایانی رسیده بودند و تفاضل گل تعیین‌کننده چهره قهرمان لیگ پانزدهم بود، فشار حملات پرسپولیس برای باز کردن دروازه محسن فروزان بیشتر شد و سرانجام اعلام پنالتی به سود سرخپوشان و گلزنی رامین رضاییان باعث شد تا پرسپولیس ۱-۰ پیش بیفتد.

2186477

در بازی همزمان اما استقلال خوزستان گل دوم را هم برابر ذوب آهن به ثمر رسانده بود و بنابراین شاگردان برانکو باید در پنج دقیقه پایانی حداقل سه بار دیگر دروازه راه آهن را باز می‌کردند تا بعد از هشت سال به قهرمانی در لیگ برتر برسند.

2186478

تنها دو دقیقه بعد از گل اول احمد نوراللهی توانست گل دوم پرسپولیس را به ثمر برساند تا هواداران یکدست قرمزپوش حاضر در ورزشگاه بار دیگر رقم خوردن یک کامبک تاریخی از تیم محبوبشان را تصور کنند.

2186481

با این وجود گلزنی مهرداد محمدی در وقت‌های تلف شده خیلی زود به رؤیاپردازی سرخپوشان پایان داد تا در نهایت استقلال خوزستان به لطف تفاضل گل بهتر با هدایت عبدالله ویسی به قهرمانی در لیگ پانزدهم برسد و تا پیش از تراکتور آخرین قهرمان غیرتهرانی لیگ برتر لقب بگیرد.

2186480

در ورزشگاه آزادی اما بازیکنان مغموم پرسپولیس که نای بلند شدن از زمین را نداشتند، با تشویق غیرمنتظره و بی امان هواداران حاضر در ورزشگاه مواجه شدند تا یکی از دراماتیک‌ترین روزهای تاریخ باشگاه پرسپولیس در تاریخ ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ رقم بخورد. ضمن آنکه استقلال نیز تحت هدایت پرویز مظلومی نیز در پایان آن فصل رتبه سوم جدول را به خود اختصاص داد.

2186479

همچنین این آخرین بازی راه آهن در تاریخ لیگ برتر در شب درخشش محسن فروزان درون دروازه این تیم بود. چرا که آن‌ها بعد از شکست مقابل پرسپولیس به لیگ آزادگان سقوط کردند و دیگر هرگز فرصت بازگشت را به دست نیاوردند.

دیدگاه‌ها