کد خبر : 2126932 | 25 اردیبهشت 1404 ساعت 22:50 | 29.1K بازدید | 43 دیدگاه

سکوت سقوط کرده‌ای که تحسین برانگیز شد

سرمربی تیم هوادار پس از شکست مقابل پرسپولیس و پایان فصل با سقوط تیمش، در کنفرانس خبری حاضر نشد.

سکوت سقوط کرده‌ای که تحسین برانگیز شد

به گزارش "ورزش سه"، امید روانخواه که در هفته‌های پایانی لیگ با عملکرد درخشان تیمش تحسین بسیاری را برانگیخته بود، پس از شکست برابر پرسپولیس در ورزشگاه آزادی ترجیح داد در نشست خبری شرکت نکند و سکوت اختیار کند.

تیم هوادار اگرچه دو هفته قبل از پایان فصل سقوطش به لیگ یک قطعی شده بود، اما در بازی‌های پایانی عملکردی فراتر از انتظار داشت. آن‌ها مقابل استقلال و سپاهان به تساوی رسیدند و پرسپولیس را نیز تا دقیقه ۸۲ متوقف کردند، پیش از آنکه دروازه‌شان توسط اورونوف باز شود.

روانخواه که با تیمی کم‌ستاره اما جنگنده در نیم‌فصل دوم نتایج قابل قبولی گرفت، حالا در حالی با لیگ برتر خداحافظی می‌کند که تیمش با نمایش‌هایی درخور، شایستگی فنی خود را به اثبات رساند اما نتوانست حریف امتیازات از دست رفته نیم فصل اول بشود.

دیدگاه‌ها