کد خبر : 2127180 | 27 اردیبهشت 1404 ساعت 06:13 | 16.4K بازدید | 10 دیدگاه

مترجم سپاهان رقیب چلنگر در سرعت! (عکس)

مترجم سپاهان بعد از گل‌زنی ویسام بن‌یدر خوشحالی جالبی با ستاره فرانسوی انجام داد.

مترجم سپاهان رقیب چلنگر در سرعت! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، حساسیت بازی سپاهان و استقلال باعث شده بود تا افراد روی نیمکت در هر جایگاهی بعد از گل‌هایی که رد و بدل می‌شد سر از پا نشناسند و به سمت بازیکن گل‌زن هجوم ببرند و در حلقه گل‌زنی شرکت کنند.

فردین فقیهی مترجم پاتریس کارترون یکی از نفراتی بود که بعد از گل‌ محمد محبی و ویسام بن‌یدر سر از پا نمی‌شناخت و به شدت خوشحالی می‌کرد، او که ارتباط نزدیکی با بازیکنان خارجی سپاهان دارد بعد از گل‌زنی ویسام بن‌یدر با سرعت عجیبی خودش را به گل‌زن فرانسوی رساند و جشن گل جالبی با او انجام داد.

این مترجم که در کنار مورایس و کارترون حضور دارد در مسابقات مهمی کنار سپاهانی‌ها حضور داشته و با توجه به حساسیت این مسابقه و اهمیت آن برای پاتریس کارترون به این شکل ذوق‌زده بود و یکی از خوشحال‌ترین نیمکت‌نشینان بعد از این پیروزی مهم و کسب سهمیه آسیایی بود.

2187576
2187577

پیش از فردین فقیهی استارت‌های چلنگر برای فراخواندن بازیکنان تعویضی مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته بود و حالا سرعت بالای مترجم سپاهان برای اضافه شدن به جشن خوشحالی بعد از گل انتخاب سریع‌ترین مترجم فوتبال ایران را برای ما سخت‌تر خواهد کرد!

عکس: وحید مومن زاده

دیدگاه‌ها