کد خبر : 2127331 | 27 اردیبهشت 1404 ساعت 17:18 | 10.4K بازدید | 15 دیدگاه

اولین مشت‌های گره شده پیاتزا و شاگردان جدیدش!

تمرینات تیم ملی والیبال ایران رسما با هدایت روبرتو پیاتزا شروع شد.

اولین مشت‌های گره شده پیاتزا و شاگردان جدیدش!

به گزارش "ورزش سه"، اولین تمرین رسمی تیم ملی والیبال ایران با هدایت سرمربی جدید، روبرتو پیاتزا، امروز در سالن فدراسیون والیبال برگزار شد. هرچند تمرینات ملی‌پوشان از ششم فروردین آغاز شده بود، اما به دلیل حضور پیاتزا در ایتالیا و تعهداتش با تیم میلانو در سری A، هدایت اولیه تمرینات بر عهده محمدرضا تندروان بود. با پایان فصل لیگ ایتالیا و کسب مقام پنجمی توسط میلانو، سرمربی ایتالیایی دو شب پیش وارد تهران شد تا شخصاً تمرینات را هدایت کند.

از همان لحظات ابتدایی حضور پیاتزا در سالن تمرین، شور و انگیزه ویژه‌ای در میان بازیکنان حاکم شد. ملی‌پوشان با انرژی و تمرکز بالا در تلاش بودند تا توانایی‌های خود را به سرمربی جدید نشان دهند و جایگاهی در ترکیب نهایی تیم برای رقابت‌های لیگ ملت‌های والیبال به دست آورند. حضور پیاتزا باعث افزایش نظم و شدت تمرینات شده و بازیکنان با تمام توان در هر بخش شرکت می‌کنند.

پیاتزا پیش از آغاز تمرین امروز، دقایقی با بازیکنان صحبت کرد و اهداف خود از حضور در تیم ملی ایران را تشریح کرد. او در ادامه، همراه با ملی‌پوشان و با مشت‌هایی گره‌کرده، به‌طور رسمی تمرینات را آغاز کرد؛ حرکتی نمادین که نشان از اتحاد، انگیزه و امید بالای اعضای تیم برای موفقیت در رقابت‌های پیش‌رو داشت. تیم ملی والیبال ایران خود را برای سه هفته حساس مقدماتی لیگ ملت‌ها آماده می‌کند.

دیدگاه‌ها