کد خبر : 2127429 | 28 اردیبهشت 1404 ساعت 06:35 | 14.6K بازدید | 13 دیدگاه

مدیر بایرن: سانه پیشنهاد ما را قبول نمی‌کند!

مکس ایبرل، مدیر ورزشی بایرن مونیخ، تأیید کرد که لروی سانه قصد ندارد پیشنهاد تمدید قرارداد این باشگاه را قبول کند.

مدیر بایرن: سانه پیشنهاد ما را قبول نمی‌کند!

به گزارش "ورزش سه"، بازیکن ملی‌پوش آلمانی پیشنهاد بایرن مونیخ برای تمدید قراردادش که رو به پایان است را رد کرده و باشگاه بایرن قصد ندارد پیشنهاد قبلی‌اش را بهبود ببخشد.

پس از پیروزی ۴-۰ بایرن مقابل هوفنهایم، مکس ایبرل، مدیر ورزشی بایرن، شایعات را تأیید کرد و گفت: «لروی امروز گفت که نمی‌خواهد این پیشنهاد را به این شکل بپذیرد. این هم کاملاً حق اوست.»

2188044

«چیزی که در این شرایط خوب است، این است که هیچ‌گونه دلخوری یا کدورتی وجود ندارد. در مورد لروی، این حس را دارم – البته شاید هم کاملاً در اشتباه باشم – که او هنوز دوست دارد بماند. حالا باید ببینیم در روزهای آینده چه اتفاقی می‌افتد.»

پیش از بازی برابر هوفنهایم، ابرل در نشست خبری متوجه شد که لروی سانه در طول هفته سفری به موناکو داشته است. حتی سرمربی تیم، ونسان کمپانی، هم از این موضوع شگفت‌زده شده بود.
ایبرل در این خصوص گفت: «ما این موضوع را به‌صورت داخلی بررسی کردیم و این مسئله نیز در داخل باشگاه باقی خواهد ماند.»

دیدگاه‌ها