کد خبر : 2127813 | 29 اردیبهشت 1404 ساعت 16:15 | 38.4K بازدید | 111 دیدگاه

توافق نهایی با کارراس

رئال با مدافع اسپانیایی تمام کرد

پس از امضای قرارداد با دین هویسن، رئال مادرید به سراغ آلوارو کارراس، مدافع چپ 22 ساله بنفیکا، رفت و با او به توافق رسیده است.

رئال با مدافع اسپانیایی تمام کرد

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه مادریدی در تلاش است تا این بازیکن را قبل از جام باشگاه‌های جهان به خدمت بگیرد و گفته می‌شود که به توافق شفاهی با او رسیده است. این توافق شامل قراردادی تا سال 2030 با دستمزد ناخالص سالانه 8 تا 9 میلیون یورو است.

رئال مادرید قصد دارد آلوارو کارراس را برای جام باشگاه‌های جهان در اختیار داشته باشد و به همین دلیل مذاکرات با بنفیکا را تسریع کرده است. هدف باشگاه کاهش مبلغ 50 میلیون یورویی است که بنفیکا برای این بازیکن درخواست کرده، مبلغی که برابر با بند فسخ قرارداد مدافع است.

گمانه‌زنی‌هایی درباره دخالت منچستریونایتد در این انتقال وجود داشت، به این صورت که یونایتد با فعال کردن بند بازخرید کارراس، او را دوباره به خدمت گرفته و سپس به رئال مادرید بفروشد. این روش می‌توانست هزینه انتقال را برای رئال مادرید کاهش دهد، اما به نظر می‌رسد این گزینه در حال حاضر منتفی شده است.

2188779

دیدگاه‌ها