کد خبر : 2127863 | 29 اردیبهشت 1404 ساعت 20:22 | 17.5K بازدید | 22 دیدگاه

دعوای حقوقی قبل از نیمه‌نهایی حذفی؛

نامه گل‌گهر به فدراسیون: تکلیف فرعباسی را مشخص کنید

باشگاه گل‌گهر با ارسال نامه‌ای به کمیته انضباطی خواستار تعیین تکلیف محرومیت حبیب فرعباسی، دروازه‌بان ملوان، شده است.

نامه گل‌گهر به فدراسیون: تکلیف فرعباسی را مشخص کنید

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از دیدارهای مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی گل‌گهر باید از ملوان در سیرجان میزبانی کند. این بازی در حالی قرار است در تاریخ دوم خردادماه برگزار شود که ابهامی جدی درباره حبیب فرعباسی سنگربان ملوان وجود دارد و حالا باشگاه گل‌گهر به صورت رسمی خواهان تعیین‌ تکلیف درباره او از سوی فدراسیون فوتبال شده است.

در واقع ماجرا از این قرار است که حبیب فرعباسی در دقیقه ۱۱۸ دیدار برابر چادرملو در مرحله یک هشتم‌نهایی جام حذفی مطابق تصاویر به دلیل اتلاف وقت از داور بازی کارت زرد گرفت و در بازی مرحله یک‌هشتم نیز به اشتباه پیش از اینکه ضربات پنالتی تمام شوند، پیراهنش را از تن خارج کرد و برای دقایقی به شادی پرداخت که به نظر داور کارت زرد را از جیب خود خارج کرد و به سما او گرفت.

باشگاه ملوان اما نظر دیگری دارد و معتقد است که حبیب فرعباسی در بازی مقابل سپاهان کارت زردی دریافت نکرده است. این موضوعی است که با اعتراض جدی باشگاه گل‌گهر مواجه شده و آن‌ها پس از ارسال نامه حالا در انتظار پاسخ رسمی فدراسیون هستند.

2179191

باشگاه گل‌گهر با استناد به تصاویر دو بازی ملوان - چادرملو و ملوان - سپاهان و با تاکید بر رفتار غیرورزشی معتقد است که فرعباسی با کارت زرد جریمه شده و به دلیل دو اخطاره بودن از حضور در نیمه نهایی جام حذفی محروم است.

باشگاه گل‌گهر همچنین تاکید کرده اگر در مراجع داخلی به این دعوای حقوقی رسیدگی نشود، به دادگاه بین‌المللی داوری ورزش یا (CAS) مراجعه خواهد کرد و در این ماجرا کوتاه نخواهد آمد.

گل‌گهر و ملوان روز جمعه در مرحله نیمه نهایی جام حذفی مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت و باید دید فدراسیون فوتبال طی روزهای باقی‌مانده چه واکنشی به این اتفاق خواهد داشت.

دیدگاه‌ها