مرگ دلخراش فوتبالیست سنگالی در جریان مسابقه
مرگ فادیوف اندیایه، بازیکن ۲۸ ساله اواکام، اهالی فوتبال سنگال را شوکه کرده است.

به گزارش "ورزش سه"، فاجعهای تلخ، فوتبال سنگال را در شوک فرو برد. فادیوف اندیایه، مدافع و کاپیتان ۲۸ ساله تیم اواکام، در جریان مسابقه رسمی مقابل اسلو افسی در روز شنبه ۱۷ می در استادیوم بیرام لی پارسل آسینی، جان باخت.
این تراژدی درست پیش از پایان نیمه اول رخ داد؛ زمانی که اندیایه پس از ضربهای شدید دچار تشنج شد و روی زمین افتاد. تیم پزشکی بهسرعت وارد عمل شدند و کمکهای اولیه را آغاز کردند، اما شدت ضربه به او نیازمند انتقال فوری به بیمارستان بود. اندیایه در مسیر بیمارستان جان خود را از دست داد و تلاشها برای احیای او بینتیجه ماند.

شگفتآورترین بخش این ماجرا این بود که بازی بدون وقفه ادامه یافت. در آن لحظه، نه بازیکنان و نه کادرفنی از وخامت حال اندیایه آگاه نبودند. اواکام در نیمه دوم دو گل به ثمر رساند و بازی را ۲-۰ برد، اما پس از سوت پایان، خبر مرگ کاپیتان همه را شوکه کرد. چندین همتیمیاش پس از شنیدن این خبر دلخراش، روی زمین به گریه افتادند و صحنههایی احساسی در استادیوم رقم خورد.
باشگاه اواکام با بیانیهای احساسی با بازیکنش خداحافظی کرد و بر تعهد، رهبری و عشق او به پیراهن اواکام تأکید کرد: «فادیوف پس از تشنج درگذشت. او بازیکنی منظم و جنگجویی واقعی بود که همیشه عشقش به باشگاه را چه در زمین و چه خارج از آن نشان داد. او با حرفهاش، مهارتهایش و افتخار به اینکه پسر اواکام بود، ردپایی در تاریخ فوتبال اواکام گذاشت.» فدراسیون فوتبال سنگال نیز تسلیت خود را به خانواده، دوستان و همتیمیهای اندیایه ابراز داشت: «خانواده فوتبال سنگال عمیقاً از این فقدان تراژیک متأثر است. روحش در آرامش باشد.»