نگرانی مارکینیوش پیش از فینال چمپیونزلیگ
تورام خطرناکترین مهاجم اینتر است
مارکینیوش، ستاره پیاسجی، در آستانه فینال لیگ قهرمانان اروپا گفت مارکوس تورام خطرناکترین بازیکن اینتر خواهد بود.

به گزارش "ورزش سه"، مارکینیوش، مدافع برزیلی کهنهکار پاری سن ژرمن، در 12 سال حضور در این تیم برای دومین بار به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کرده و امیدوار است این بار بر خلاف دوره گذشته بتواند به جام برسد.
مارکینیوش و یارانش باید در فینال مونیخ به مصاف اینتر بروند. اینتری که در یک بازی دراماتیک و به یاد ماندنی موفق شده بارسلونای قدرتمند را شکست داده و راهی فینال بشود.

ستاره پیاسجی در گفتگو با اسکای درباره فینال گفت: "من با حداکثر انگیزه و حداکثر احساسات به این فینال میروم. راه درازی طی کردیم که گاهی زیبا بود و گاهی سخت. من اینجا با بزرگان زیادی بازی کردم حتی با برخی از اسطورههای دنیا. حالا فرصت این را دارم که این قهرمانی خاص را تجربه کنم که برایش خیلی ارزش قائلم. این فرصت شاید دیگر تکرار نشود. نمیخواهم فرصت به دست گرفتن چمپیونزلیگ را از دست بدهم. این جام را برای پاریس میخواهم و این برایم بهترین اتفاق ممکن است".
مارکینیوش در پاسخ به این سوال که تو مقابل لائوتارو و تورام بازی کردهای. به نظرت کدام مهاجم اینتر خطرناکتر است؟ گفت: "هر دو مهاجمان سطح بالایی هستند. من در تیم ملی جلوی لائوتارو بازی کردهام و میدانم که در لحظات حساس اعتماد بهنفس بالایی دارد. در سالهای اخیر جلوی تورام بازی نکردهام ولی سالها پیش که او جوان بود تجربهاش را دارم. از همانموقع مهاجم خیلی خطرناکی بود. اما در لیگ قهرمانان همه مهاجمانی که جلویشان بازی میکنیم خطرناکند. همه چیز به یک مدافع یا خط دفاع بستگی ندارد و کل تیم باید خوب دفاع کند. همانطور که همه باید با هم حمله کنیم و ما مدافعان در زمان حمله هم نقش مهمی داریم".

مارکینیوش درباره گل تاریخی آچربی به بارسلونا به عنوان یک مدافع گفت: "به عنوان مدافع میدانم گل زدن چقدر سخت است. میدانم او که چنان گلی زد چقدر هیجان دارد. آن گل نتیجه یک برنامه تاکتیکی نبود. یک حرکت کاملا غریزی از آچربی که باعث شد او جلو بکشد. اتفاق مشابهی چند سال پیش در یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ مقابل آتالانتا برای خودم افتاد. کشیدم جلو و مثل یک مهاجم گل زدم. همین چیزهای فوتبال است که غیر قابل توضیح است و زیبا".