کد خبر : 2128459 | 01 خرداد 1404 ساعت 23:41 | 38K بازدید | 176 دیدگاه

هیچ اسمی نداریم، بازار گرمی نکنید؛

زنوزی: پول‌ها به جیب بازیکنان نمی‌رود، تقسیم می‌شود!

مالک باشگاه تراکتور تاکید کرد با افزایش سهمیه بازیکنان خارجی مبالغ قراردادهای داخلی کاهش پیدا می‌کند.

زنوزی: پول‌ها به جیب بازیکنان نمی‌رود، تقسیم می‌شود!

به گزارش "ورزش سه"، محمدرضا زنوزی که در حاشیه جشن قهرمانی تراکتور در تبریز گفت‌وگویی با حیدر بهاروند، رئیس سازمان لیگ داشت و از وی درخواست افزایش سهمیه بازیکنان خارجی برای باشگاه‌ها به 8 نفر را داده بود، درباره این پیشنهاد و دلایل آن توضیحاتی ارائه کرد.

زنوزی در گفت‌وگوی زنده با شبکه خبر عنوان کرد: هواداران باشگاه‌ها باید مطالبه‌گر باشند، چراکه مدیران برای ماندن در صندلی خودشان، سر آنها کلاه می‌گذارند. فرض کنید ما یک کالای تجاری داریم که قابل عرضه در جهان است، اما این کالا در تهران یا دیگر شهرها قابل معامله نیست. این یعنی بازیکنان داخلی اگر می‌توانستند با همین پول به مارکت جهانی بروند، می‌رفتند و در این مورد شک نکنید و از سوی دیگر مطمئن باشید اگر بازیکنان داخلی نیمی از قراردادهای داخل کشور را بیرون از ایران داشتند، بازهم برای پیشرفت می‌رفتند، اما چرا این کار را نمی‌کنند؟ وقتی این بازیکنان بیرون از ایران نمی‌روند و در لیگ برتر می‌مانند، یعنی بازارشان فقط در داخل کشور است و در خارج از ایران مشتری ندارند.

او درباره احتمال افزایش سهمیه بازیکنان خارجی به 8 نفر گفت: فدراسیون فوتبال ایران کار خوبی کرده و شنیده‌ام که می‌خواهند سهمیه بازیکنان خارجی را به هشت بازیکن افزایش بدهند. این کار یعنی چه؟ یعنی شما برای انتخاب ترکیب اصلی فقط نیاز به سه بازیکن ایرانی دارید و مابقی باید ذخیره باشند.

ویدئو: 377136

مالک باشگاه تراکتور تاکید کرد: نمی‌گویم بازیکنان ایرانی بی‌کیفیت هستند؛ خیلی از آنها هم باکیفیت هستند ولی این نفرات در مارکت جهانی یک قیمتی دارند. باید نگاه کرد این پول‌هایی که اخیرا به بازیکنان ایرانی داده می‌شود و رقمش  تا 100 و حتی 150 میلیارد تومان شنیده‌ام که در حال معامله است، چطور اتفاق می‌افتد؟

زنوزی در واکنش به اینکه تراکتور پیشنهاد 600 میلیاردی به یک بازیکن داده، عنوان کرد: همه این موارد بازارگرمی است. هنوز یک بازیکن هم آقای اسکوچیچ نگفته که می‌خواهم. همه چیزهایی که می‌شنوید، بازارگرمی بوده و شاید خود آن بازیکن هم از مطرح کردن چنین موضوعی خبر نداشته باشد.

مالک باشگاه تراکتور یادآور شد: هدف مدیر برنامه‌ها بازارگرمی در بازار داخلی است تا پس از اسم‌گذاری فلان بازیکن، قیمت یک بازیکن دیگر را بالاتر ببرند. من هیچ چیزی بلد نباشم، تجارت را خیلی خوب بلدم.

او اضافه کرد: ارزش دلاری مبالغ قراردادهایی که اخیراً در فوتبال ایران منعقد شده، ۲/5 میلیون دلار است. با این پول می‌توان بازیکنان جوان و مطرح در سطح جهانی را جذب کرد و موجب ارتقای کیفیت فوتبال ایران شد. حتی با نصف این مبلغ هم می‌توان بازیکن باکیفیت خارجی جذب کرد. من تاجر هستم و پول‌های این‌چنینی به کسی نمی‌دهم. مدیران باشگاه‌ها بیزینس بلد نیستند؟

مالک باشگاه تراکتور تاکید کرد: مدیران باشگاه‌ها اختیار این را دارند تا بازیکن خارجی باکیفیت‌تر با نصف قیمت بازیکن داخلی جذب کنند. منظورم این نیست که بازیکنان داخلی بی‌کیفیت هستند. رویه تراکتور از این به بعد به شکل دیگری است. ما در خصوص فرهنگ‌سازی، توسعه اقتصادی، ورزشی و آکادمی کار خواهیم کرد. هواداران سایر تیم‌ها از مدیران باشگاه‌هایشان مطالبه کنند که با ارزش دلاری قرارداد بازیکنان کنونی می توان بازیکنان اسم و رسم‌دار جذب کرد. مطمئن باشید ۱۰۰ درصد پول قراردادهای کنونی به بازیکن نمی‌رسد و بین سه نفر تقسیم می‌شود.

دیدگاه‌ها