کد خبر : 2128506 | 02 خرداد 1404 ساعت 11:39 | 26.9K بازدید | 75 دیدگاه

پردراگ میاتوویچ:

مودریچ نمی‌خواست از رئال برود

پردراگ میاتوویچ، مدیر پیشین رئال مادرید، می‌گوید لوکا مودریچ علاقه داشت تا همچنان در رئال بازی کند.

مودریچ نمی‌خواست از رئال برود

به گزارش "ورزش سه"، پردراگ میاتوویچ، ستاره پیشین رئال مادرید که بین سال‌های ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۹ پیراهن این تیم را بر تن داشت و بین ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹ نیز مدیر ورزشی باشگاه بود، در گفت‌وگویی با شبکه کادنا سر به خبر خداحافظی لوکا مودریچ از جمع کهکشانی‌ها در پایان فصل واکنش نشان داد.

او در ابتدای صحبت‌هایش گفت: «از شنیدن این خبر کمی ناراحت شدم. همه‌چیز آغازی دارد و پایانی. حالا یکی از بزرگ‌ترین‌ها در حال رفتن است.»

میاتوویچ ۵۶ ساله به برخی از دغدغه‌های هواداران رئال اشاره کرد و گفت: «حالا چه کسی شماره ۱۰ را می‌پوشد؟ این شماره ۱۰ چه خواهد کرد؟ آیا می‌تواند کاری را که لوکا کرد انجام دهد؟ الان هزار و پانصد سوال در ذهن‌ همه وجود دارد. راستش را بخواهید، یادم نمی‌آید رئال مادرید بازیکنی به این کاملی مثل لوکا مودریچ داشته باشد.»

میاتوویچ که با مودریچ ارتباط نزدیکی دارد، گفت: «من لوکا را خیلی خوب می‌شناسم. او می‌خواست یک سال دیگر در رئال مادرید بماند و عملکرد خوبی هم برای رسیدن به جام جهانی ۲۰۲۶ با کرواسی داشته باشد.»

او در ادامه به نقش مودریچ در سال‌های اخیر پرداخت و یادآور شد:«لوکا دو سال پیش پذیرفت که دیگر بازیکن فیکس همیشگی نخواهد بود اما فصل به فصل بیشتر از آنچه انتظار می‌رفت بازی کرد.»

2190027

با این حال، ستاره سابق یوگسلاویایی تایید داشت که اکنون زمان جدایی رسیده است: «همیشه لحظه‌ای وجود دارد که باید تصمیم گرفته شود، حتی اگر آن تصمیم دلخواه شما نباشد. فکر می‌کنم رئال مادرید خیلی به مودریچ ارزش و اعتبار داده و لوکا هم متقابلاً خیلی جبران کرده است. به نظرم او به فوتبال اروپا ادامه می‌دهد: در انگلیس، ایتالیا یا آلمان.»

میاتوویچ که به شناخت عمیقش از مودریچ اشاره می‌کرد، افزود:«نمی‌دانید این پسر چه ذهنیتی دارد. با این سن و سال، با همه افتخاراتی که کسب کرده، اما هنوز عطش فوق‌العاده‌ای برای رقابت دارد. من هرگز چنین چیزی ندیده‌ام. واضح است که او در اسپانیا بازی نخواهد کرد، اما تعجب نکنید اگر راهی لیگ انگلیس شد؛ جایی که بازی‌ها با سرعت ۱۵۰ کیلومتر در ساعت دنبال می‌شوند. یا به ایتالیا یا آلمان برود. تیم‌های زیادی خواهان او هستند. در فوتبال همه‌چیز ممکن است اما با شناختی که از لوکا دارم، بعید می‌دانم به یک لیگ عجیب‌وغریب برود. او هنوز می‌خواهد رقابت کند و عملکرد خوبی داشته باشد و این را فقط در لیگ‌های بزرگ اروپا می‌توان به دست آورد. به هر حال، او برای انتخابش عجله نخواهد کرد. هرجا هم برود، می‌خواهد همچنان بازیکنی مؤثر و رقابتی باقی بماند.»

دیدگاه‌ها