کد خبر : 2128679 | 03 خرداد 1404 ساعت 00:49 | 14.3K بازدید | 39 دیدگاه

تارتار: به نظرم توپ برخورد کرد و هند شد؛

اعتراض به پنالتی گرفته نشده قبل از فینال حذفی

سرمربی گل‌گهر معتقد است توپ به دست مدافع ملوان برخورد کرده و باید پنالتی اعلام می‌شد.

اعتراض به پنالتی گرفته نشده قبل از فینال حذفی

به گزارش "ورزش سه"، گل‌گهر در شرایطی با نتیجه یک بر صفر بازی نیمه نهایی جام حذفی مقابل ملوان انزلی را واگذار کرد که در آخرین لحظات مسابقه یک صحنه مشکوک به خطای هند پنالتی در محوطه تیم مهمان رخ داد که امیر عرب‌براقی و داور ویدئویی پنالتی اعلام نکردند تا صدای اعتراض سیرجانی‌ها بلند شود.

در وقت‌های اضافه این مسابقه و در زمانی که فشار حملات گل‌گهر بیشتر از قبل شده بود، یک صحنه مشکوک به هند پنالتی اتفاق افتاد و پس از ضربه آرمان اکوان در محوطه جریمه ملوان، احتمال می‌رفت که توپ به دست راست سامان تورانیان برخورد کرده که داور چنین اعتقادی نداشت.

2190321

مهدی تارتا، سرمربی گل‌گهر در خصوص صحنه مشکوک به خطای هند پنالتی در لحظات پایانی دیدار با ملوان که توپ با دست سامان تورانیان برخورد کرد، گفت: به نظرم دست بازیکن حریف در شرایط عادی قرار نداشت و اگر با وجود وی‌ای‌آر اشتباه صورت گرفته باشد، نمی‌دانم چطور ممکن است این اتفاق بیفتد.

او تاکید کرد: دست کاملا از شرایط طبیعی خارج بود و به نظرم به دست برخورد کرد و اگر اشتباهی صورت گرفته باشد، هیچ جای توجیهی نیست.

دیدگاه‌ها