کد: 213073911 خرداد 1404 ساعت 21:0698.4K بازدید

باقری تمدید نکرد و جدا شد

هافبک نساجی مازندران تصمیم به پایان کارش در این باشگاه گرفت.
باقری تمدید نکرد و جدا شد

به گزارش "ورزش سه"، منصور باقری که در نقل و انتقالات زمستانی لیگ بیست و سوم در ازای پرداخت رضایت‌نامه‌اش به باشگاه پیکان راهی نساجی مازندران شد و طی یک سال و نیم اخیر در این تیم عضویت داشت، حالا با پایان قراردادش اقدام به جدایی نمود.

باقری که در یک فصل و نیم حضورش در نساجی مازندران یکی از مهره‌های محبوب بین تماشاگران این تیم بود و عملکرد موفقی در خط میانی و دفاعی ارائه داد، تصمیم به قطع همکاری با این باشگاه گرفت و با توجه به سقوط تیمش به دسته پایین‌تر، این قرارداد را تمدید نکرد.

2127978

این بازیکن 26 ساله که تجربه بازی در ماشین‌سازی، پدیده، پیکان و... را هم در کارنامه دارد، در دور برگشت فصل 03-1402 دو گل سرنوشت‌ساز در مسیر بقای نساجی مازندران در لیگ برتر مقابل تراکتور و ذوب‌آهن به ثمر رساند و در یک‌ ماه منتهی به پایان فصل نیز یک گل در جام حذفی برابر گل‌گهر سیرجان زد و یک بار هم دروازه قهرمان لیگ را باز کرد.

باقری یکی از بازیکنان فصل گذشته نساجی مازندران است که پس از پایان کارش در این تیم، احتمالا به زودی قراردادش با باشگاه بعدی خود را امضاء خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

باقری تمدید نکرد و جدا شد | ورزش سه