کد خبر : 2131009 | 13 خرداد 1404 ساعت 07:27 | 12.9K بازدید | 9 دیدگاه

موراتا: به لالیگا برگردم برای ختافه بازی می‌کنم!

آلوارو موراتا، مهاجم گالاتاسرای، مدعی شد درصورت بازگشت دوباره به اسپانیا، پیراهن ختافه را به تن خواهد کرد.

موراتا: به لالیگا برگردم برای ختافه بازی می‌کنم!

به گزارش "ورزش سه"، آلوارو موراتا، مهاجم میلان که به عنوان بازیکن قرضی در گالاتاسرای فصل را به پایان رساند، مدعی شد علاقه‌مند است تا در صورت بازگشت دوباره به اسپانیا در ختافه به میدان برود.

این مهاجم که در اردوی تیم ملی اسپانیا برای آماده شدن جهت بازی نیمه نهایی لیگ ملت‌ها مقابل فرانسه تمرین می‌کند، مصاحبه‌ای با روزنامه مارکا انجام داد و در آن درباره وضعیتش در ترکیه و آینده نزدیکش صحبت کرد. 

وقتی از موراتا پرسیده شد که باشگاه بعدی‌اش در اسپانیا چه خواهد بود، او به صراحت گفت: «به نظرم ختافه. البته من هنوز شش ماه آنجا هستم، اما نمی‌دانم چه اتفاقی خواهد افتاد.»

2172950

موراتا در ادامه درباره اقدامات بعدی‌اش توضیح داد که زمان حضورش در ترکیه چه زمانی به پایان می‌رسد و ایده او بازگشت به لالیگا، هم برای راحتی خودش و هم برای خانواده‌اش است. او در این خصوص گفت: «دوست دارم به اسپانیا برگردم. من انتخاب خواهم کرد که چه چیزی خانواده‌ام را خوشحال‌تر می‌کند."

رد کردن پیشنهاد سویا
این درست نیست. سویا باشگاه بزرگی است، چگونه می‌توانم آن را رد کنم؟ من تمام تلاشم را می‌کنم تا برای ختافه بازی کنم، اما الان زمان انجام این کار نیست زیرا هنوز تحت قرارداد گالاتاسرای هستم."

دیدگاه‌ها