هشدار جدی به آموریم: باید فصل بعدی بهتر شویم!
مدیران منچستریونایتد انتظار پیشرفتی قابل توجه از این تیم در فصل آینده را دارند.

به گزارش "ورزش سه"، مدیران منچستریونایتد به آموریم هشدار دادهاند که شرایط باید در فصل ۲۶-۲۰۲۵ برای این تیم بهتر شود. بردارا فصل اخیر را کمتر از استانداردهایی که در اولدترافورد انتظار میرود توصیف کرد و تاکید کرد که باید آیندهای روشن در انتظار این تیم باشد.
رتبه پانزدهم یونایتد در جدول ردهبندی لیگ برتر انگلیس در واقع بدترین عملکرد این تیم در دوران حضور در این رقابتها با اختلافی قابل توجه بود. این تیم در این فصل رکورد قبلی یعنی رتبه هشتم را شکست و بدترین عملکرد کلی از زمان سقوط از سطح اول در فصل ۷۴–۱۹۷۳ را به ثبت رساند.
فرصتی برای کاهش این رنج در فینال لیگ اروپا وجود داشت، با این احتمال که همچنان با قهرمانی در یک جام و کسب سهمیه لیگ قهرمانان فصل آینده، این فصل را نجات دهند اما آنها در دیداری بیرمق مقابل تاتنهام در بیلبائو شکست خوردند و این جام را هم از دست دادند.
در اظهاراتی که به عنوان بخشی از بیانیه نتایج مالی اخیر این باشگاه منتشر شده، بردارا گفت: «به رسیدن به فینال لیگ اروپا افتخار کردیم اما در نهایت، از به پایان رساندن آن به عنوان نایب قهرمان در بیلبائو ناامید شدیم. فصلی دشوار در لیگ برتر داشتیم که همه ما میدانیم پایینتر از استانداردهای ما بود و انتظار اتفاقاتی خوب در فصل آینده داریم.»
آموریم از این که تایید عملکرد ضعیف یونایتد از زمان حضور او روی نیمکت این تیم در نوامبر ابایی نداشته و در مقطعی آن را بدترین تیم در کل تاریخ ۱۴۵ ساله این باشگاه توصیف کرده است. اما به نظر میرسد همچنان حمایت مدیران ارشد بالادستیاش را حفظ کرده و حالا در آستانه اولین فرصت برای اعمال نظر شخصیاش در این تیم قرار دارد.

یونایتد در آستانه امضای قرارداد با ماتئوس کنیا است و در پی به خدمت گرفتن برایان امبوئمو است تا ترکیب هجومیاش را دگرگون کند اما جذب بازیکنان بیشتر برای شکل دهی ترکیب این تیم بر اساس سبک خاص آموریم، به احتمال زیاد نیازمند فروشهای عمده خواهد بود. مارکوس رشفورد، جیدون سانچو و آنتونی سه بازیکن سرشناس و مازاد هستند که به احتمال زیاد این باشگاه را ترک خواهند کرد.