کد خبر : 2132040 | 18 خرداد 1404 ساعت 15:48 | 6.6K بازدید | 3 دیدگاه

رقابت نفسگیر برای سهمیه پارالمپیک 2028؛

مسیر بهترین تیم ایران تا لس آنجلس مشخص شد

هادی رضایی سرمربی تیم ملی از مشخص شدن میزبان مسابقات قهرمانی جهان والیبال نشسته خبر داد.

مسیر بهترین تیم ایران تا لس آنجلس مشخص شد

به گزارش "ورزش سه"، هادی رضایی سرمربی تیم ملی والیبال نشسته که با افتخارات پرتعداد خود عنوان بهترین تیم ورزشی ایران را یدک می‌کشد، از مشخص شدن میزبان آتی مسابقات قهرمانی جهان والیبال نشسته خبر داد و شهر هانگژو را به عنوان میزبان این رویداد مهم معرفی کرد.

وی در این خصوص گفت: شهر هانگژو در کشور چین از ۲۰ تا ۳۰ تیر ماه سال ۱۴۰۵ میزبان مسابقات قهرمانی جهان والیبال نشسته خواهد بود. اهمیت این رویداد از این روست که تیم‌های اول در بخش زنان و مردان موفق خواهند شد جواز حضور در بازی‌های پارالمپیک لس آنجلس ۲۰۲۸ را بدست آورند.

سرمربی تیم ملی والیبال نشسته ادامه داد: تیم ملی والیبال نشسته مردان ایران به عنوان قهرمان دور قبلی مسابقات، سهمیه حضور در مسابقات قهرمانی جهان را دارد و تیم بانوان نیز با حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و اقیانوسیه که هم اکنون به میزبانی چین در حال برگزاری است، فرصت خواهد داشت تا سهمیه این مسابقات مهم را کسب کند. در صورتی که تیم والیبال نشسته بانوان ایران بتواند مقام اول تا سوم این مسابقات را به‌دست آورد، در زمره تیم‌هایی خواهد بود که به مسابقات قهرمانی جهان راه می‌یابند.

رضایی در خصوص روند کلی کسب سهمیه برای بازی‌های پارالمپیک لس آنجلس گفت: همان‌طور که اشاره کردم تیم قهرمان مسابقات قهرمانی جهان سهمیه مستقیم بازی‌های را دریافت خواهد کرد و ۷ سهمیه بعدی به این ترتیب به کشورها اختصاص می یابد؛ یک سهمیه به کشور میزبان بازی‌ها، ۴ سهمیه به چهار قاره و ۲ سهمیه نیز بین سایر تیم‌های باقی‌مانده که در مسابقات انتخابی مختلف شرکت می‌کنند، تعلق می‌گیرد.

دیدگاه‌ها