کد خبر : 2132897 | 22 خرداد 1404 ساعت 14:55 | 242.1K بازدید | 1176 دیدگاه

استقلال از قهرمان مدافع خرید؛

رسمی: عارف با پیراهن آبی، آقاسی!

باشگاه استقلال به صورت رسمی از عارف آقاسی به عنوان دومین خرید تابستانی خود رونمایی کرد.

رسمی: عارف با پیراهن آبی، آقاسی!

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه استقلال که از دیروز به صورت رسمی وارد بازار نقل و انتقالات شده، از دومین خرید خود هم رونمایی کرد. با اعلام رسمی این باشگاه، عارف آقاسی مدافع فصل پیش تراکتور که با حضور موفق خود در این تیم، ضمن کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر، به تیم ملی نیز راه پیدا کرد، به صورت رسمی به جمع آبی‌های پایتخت اضافه شد.

از چندی پیش شایعات پیرامون عارف برای پیوستنش به استقلال مطرح شده بود، اما او خودش هیچ‌چیز را تایید نکرد. حتی مدیران استقلال در مصاحبه‌های خود، با تکذیب به این شایعه واکنش نشان می‌دادند اما حالا مشخص شده، ظاهرا آن تکذیب‌ها هم بخشی از استراتژی نقل و انتقالاتی استقلالی‌ها بوده است.

ویدئو: 378983

آقاسی پیش از این نیز حضوری موقت در استقلال داشت، اما خیلی زود از این تیم جدا شد و به فولاد خوزستان پیوست. عارف در فولاد عملکردی قابل قبول داشت و حتی با پیراهن این تیم توانست عنوان بهترین مدافع لیگ قهرمانان آسیا 2022 را کسب کند.

ناگفته نماند که صفحات هواداری استقلال، تقریبا در هر بازه نقل و انتقالات تابستان و زمستان فصول اخیر، از علاقه هواداران برای به خدمت گرفتن دوباره این بازیکن گفتند تا اینکه بالاخره در دوره مدیریت فعلی آبی‌ها این انتقال نهایی شد.

2198316

عارف آقاسی نه تنها این فصل مهره ثابت خط دفاع تیم قهرمان لیگ برتر شد و نقشی ویژه در ساختن بهترین خط دفاع لیگ بیست و چهارم ایفا کرد، بلکه با دعوتش به تیم ملی و ارائه دو بازی قابل تحسین مقابل قطر و کره شمالی، یکبار دیگر استقلالی‌ها را به ایمن ساختن خط دفاع خود برای فصل بعد امیدوار کرد.

جذاب‌ترین نکته فصل بعد عارف می‌تواند اولین بازی رسمی او با پیراهن استقلال باشد. دیداری که طبق برنامه اعلام شده، سوپرجام خواهد بود که قرار است در تاریخ 8 مرداد برگزار شود. آقاسی در آن بازی در ورزشگاه نقش جهان مقابل تیم سابقش یعنی تراکتور قرار خواهد گرفت. او پیش از این در بازی هفته دهم فصلی که گذشت توانست به استقلال گل بزند و حالا باید دید این کار را مقابل تراکتور هم انجام خواهد داد یا خیر.

دیدگاه‌ها