کد خبر : 2134395 | 30 خرداد 1404 ساعت 13:28 | 44.1K بازدید | 19 دیدگاه

اول رابیو، بعد بوتافوگو

پاریس در یک روز دو بار شکست خورد!

شب گذشته پی‌اس‌جی در جام جهانی باشگاه‌ها برابر بوتافوگو بازنده شد. پیش‌تر آدرین رابیو نیز در دادگاه مقابل این باشگاه پیروز شد.

پاریس در یک روز دو بار شکست خورد!

به گزارش "ورزش سه"، هافبک کنونی مارسی علیه باشگاه سابق خود به دلیل بازنگری در قراردادش اقدام قانونی کرد و در نهایت پیروز شد. رابطه رابیو و پاری‌سن‌ژرمن با گذشت زمان پرتنش‌تر شده است. این بازیکن که پیش‌تر در پاری‌سن‌ژرمن بازی می‌کرد، به شکلی نامناسب از این تیم جدا شد. این هافبک در سال ۲۰۱۹ به عنوان بازیکن آزاد از پاری‌سن‌ژرمن جدا شد و این تیم ماه‌ها پیش از آن، حقوق و جایگاه او را به حالت تعلیق درآورده بود. دیروز تأیید شد که این بازیکن فرانسوی به هدف خود رسیده است.

روزنامه لوپاریزین گزارش داد که تیم فرانسوی باید ۱.۳ میلیون یورو به رابیو به عنوان «بازنگری در قراردادهایش با پاری‌سن‌ژرمن» پرداخت کند. دادگاه تجدیدنظر پاریس به نفع این بازیکن المپیک مارسی رأی داده است. «رابطه کاری یک بازیکن با باشگاه باید تا زمانی که بازیکن با یک تیم فوتبال قرارداد دارد، وجود داشته باشد.»

رابیو اعتراف کرد که مجبور به ترک تیم شده و این بازیکن در ماه می گذشته تصمیم گرفت پرونده خود را به دادگاه ببرد و دو ماه بعد، در این نبرد حقوقی مقابل پاری‌سن‌ژرمن پیروز شد. در اوایل سال ۲۰۱۹، پاری‌سن‌ژرمن پاداش اخلاقی را حذف کرد؛ این پاداش، مبلغی اضافی به حقوق بازیکن برای رفتار مناسب او بود.

رابیو این مصادره را در دادگاه مورد اعتراض قرار داد و تصمیم به اقدام قانونی گرفت. رابیو به هدف خود رسید و پاری‌سن‌ژرمن باید بیش از یک میلیون یورو به او غرامت پرداخت کند؛ بخشی از حقوقی که به دلایل انضباطی از او کسر شده بود. پس از شش سال نبرد حقوقی، رابیو این فصل از زندگی خود را با یک پیروزی بزرگ مالی به پایان رساند.

دیدگاه‌ها