کد خبر : 2135213 | 03 تیر 1404 ساعت 14:18 | 1.8K بازدید | 0 دیدگاه

نشست مشترک وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک

احمد دنیامالی گفت: اعضای هیات اجرایی کمیته ملی المپیک تصمیم گیری های لازم را در خصوص رویدادهای پیش روی کاروان ورزش ایران انجام دهند.

نشست مشترک وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک

به گزارش "ورزش سه"، مسئولان وزارت ورزش و جوانان و اعضای هیات اجرایی کمیته ملی المپیک طی نشست مشترکی هماهنگی های لازم را در خصوص رویدادهای پیش روی کاروان ورزش کشورمان را انجام دادند.

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان به همراه معاونین این وزارتخانه، صبح امروز، سه شنبه 3 تیرماه، نشست مشترکی را با رییس و اعضای هیات اجرایی کمیته ملی المپیک داشت تا تصمیم گیری های لازم را در خصوص رویدادهای پیش روی کاروان ورزش ایران انجام دهند.

بازی های آسیایی جوانان و بازی های همبستگی کشورهای اسلامی که به ترتیب مهر و آبان ماه سال جاری در بحرین و ریاض برگزار می شود، مهمترین محور مورد بحث وزارتی ها و اعضای هیات اجرایی کمیته ملی المپیک در این جلسه بود.

بررسی مسیرهای مختلف سفر به بحرین وعربستان، پیش بینی تعداد نفرات شرکت کننده در این بازی ها و استفاده مستمر تیم‌های ملی از مرکز سنجش آکادمی ملی المپیک از جمله مواردی بود که به آنها پرداخته شده و حاضران نقطه نظرات خود را در این خصوص مطرح کردند.

همچنین پیشنهاد طراحی یک لباس واحد و مشخص برای تیم های ملی که یکی از دغدغه‌های همیشگی ورزش کشور بوده است از سوی سید محمد شروین اسبقیان، معاونت قهرمانی وزارت ورزش و جوانان مطرح شد که مهدی علی نژاد، دبیر کل کمیته ملی المپیک نیز در واکنش به این موضوع گفت، این کمیته مدت هاست مذاکرات و جلسات متعددی را با انجمن طراحان لباس پشت سر گذاشته و در آینده نزدیک تیم های ملی صاحب یک لباس واحد و شکیل خواهند شد.

بر اساس این گزارش در جریان این نشست مشترک، محمود خسروی وفا، رییس کمیته ملی المپیک نیز با پیر حسن کولیوند، رییس جمعیت هلال احمر کشور تفاهم نامه ای را به منظور استفاده از ظرفیت های طرفیت در شرایط حساس کنونی کشور منعقد کردند.

دیدگاه‌ها