کد خبر : 2135566 | 05 تیر 1404 ساعت 12:00 | 23.5K بازدید | 0 دیدگاه

مهر تایید مدافع ذوب آهن به خبر جدایی‌اش

حدود دو هفته پس از تمدید رسمی قرارداد گریگول چابرادزه با ذوب‌آهن، این مدافع گرجستانی به تیم دیلاگری در زادگاهش پیوست!

مهر تایید مدافع ذوب آهن به خبر جدایی‌اش

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه ذوب آهن که مدتی است فعالیت نقل و انتقالاتی خود را زیر نظر سرمربی جدیدش قاسم حدادی‌فر آغاز کرده، در حالی برنامه تمدید قرارداد برخی مهره‌های کلیدی را پیش گرفته بود که حالا با اتفاقی عجیب مواجه شده است.

روز 22 خرداد بود که خبر رسمی تمدید قرارداد گریگول چابرادزه روی خروجی رسانه رسمی باشگاه ذوب آهن قرار گرفت. در آن خبر آمده بود که این بازیکن گرجستانی به مدت یک فصل دیگر در جمع سبزپوشان خواهد بود اما این بازیکن حدود 15روز بعد از تمدید قراردادش به یکباره مسیر خود را عوض کرده است.

2202528

چابرادزه با تیمی در زادگاهش قرارداد بسته و با انتشار تصاویری از پیراهنش در تیم جدید به این اقدام نقل و انتقالاتی خود مهر تایید زده است.

این شوک نقل و انتقالاتی در حالی اعلام شده که مشخص نیست قرارداد این مدافع به چه صورت تمدید شده و کدام بند به او اجازه فسخ یکطرفه را داده است. واکنش باشگاه ذوب آهن، پاسخ این سوالات را خواهد داد.

2202529

دیدگاه‌ها